Анелия с първи думи след мелето на пътя София-Варна: Господ ме закриля


Дата: 20/08, 09:18

Кадър ФБ

Певицата претърпя катастрофа, при която тежко пострада 7-годишно дете

Ето какво написа тя във Фейсбук:

"Скъпи приятели,

Благодаря от сърце за загрижеността и огромната любов, с която ме подкрепяте не само в добрите, но и в тежките моменти!

Добре съм, Благодаря на Господ, че ме закриля и винаги е с мен и близките ми!

С обич,

Ваша Анелия"

Тежко пострадало в катастрофа 7-годишно дете беше транспортирано по въздух от Плевен до София. Инцидентът е станал в неделя рано сутринта на пътя София - Варна, близо до село Български извор, където две коли са се сблъскали челно.

В едната кола са пътували две деца на 6 и 7 години, а в другата - популярната фолкпевица Анелия, която не е шофирала автомобила, информира bTV.

Вследствие на удара, автомобилът с децата е напуснал пътното платно и е паднал в крайпътната канавка, докато другият автомобил се е блъснал в мантинелата.

Сериозно пострадало е 7-годишното дете, което първоначално е откарано в болницата в Ловеч, а след това транспортирано в Университетската многопрофилна болница за активно лечение в Плевен. Състоянието на детето наложи спешен транспорт по въздух до София, където беше прието в детската реанимация на „Пирогов“. От лечебното заведение не коментират подробно състоянието му, но потвърдиха, че е на апаратна вентилация.

Транспортирането на малкия пациент беше координирано от екипите на Центъра за спешна медицинска помощ по въздух (ЦСМПВ), под ръководството на д-р Пресиян Василев и д-р Димитър Шандурков. Медицинският хеликоптер, управляван от капитаните Васил Вълков и Юлиан Богоев, успешно осъществи полета между Плевен и болничната площадка на Университетска болница „Лозенец“.

След кацането, екип от „Пирогов“, придружен от детски реанимобил, пое детето и го транспортира до спешната болница. Лекарите продължават да полагат грижи за пострадалото дете, докато семейството и близките му очакват добри новини.

Останалите участници в инцидента, включително фолкпевицата Анелия, бяха прегледани в неделя в болница и освободени за домашно лечение. Изпълнителката не коментира пред медиите случилото се, но по-късно същата вечер публикува в социалните мрежи съобщение, с което успокои феновете си, че е в добро здраве.

За катастрофата е образувано досъдебно производство, но към момента няма задържани лица. Органите на реда продължават да разследват причините за тежкия инцидент.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



"1300 години България" изгоря
Дата: 12/09, 10:15

След проливния дъжд: Обявиха частично бедствено положение за варненския район „Приморски“
Дата: 12/09, 10:15

Борисов: Кой ще предложи неутрален човек
Дата: 12/09, 10:11

На този ден през 1958 година Килби прави едно от най-важните изобретения в човешката история
Дата: 12/09, 10:07

След сигнал за домашно насилие: Откриха незаконно оръжие и боеприпаси в криминално проявен и осъждан от Разград
Дата: 12/09, 10:06

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия