Голям цирк по БНТ: Георги Любенов към гостенка: Не е вярно това


Дата: 29/09, 14:04

Кадър БНТ

Страхотен скандал се разигра в сутрешния блок на БНТ още в началото на предаването. На гости на водещия Георги Любенов беше поканена Мария Колева, която е лидер на политическа партия "Правото" и водач на две листи - 23-ти район София и 25-ти район София.

"За първи път виждам две софийски листи да води един и същ кандидат, вие залагате на два района в София", започна журналистът, пише Блиц

"Да, залагаме на два района, защото в 25 район искам да се боря с лидерите и оправям към вас един призив: Когато има лидери да застанем и една извънпарламентарна партия да им задава въпросите и да отговарят за това, което са вършили през тези 35 години и особено в последните 15 години", заяви кандидатът за депутат.

"Дано да имате възможност, г-жо Колева, Българската телевизия дава такива дебати, ние организираме всяка сряда вечер от 21:00 часа такъв вид комуникация", отговори Любенов.

В този момент диалогът се нажежи на до червено като косата на гостът в студиото.

"Искам да кажа, че Националната телевизия не ни даде възможността да дебатираме с тези, които са в парламента", подхвана Колева. Водещият веднага я прекъсна, че това не е вярно и в продължение на около минута двамата говореха едновременно, като не даваха на събеседника си да се изкаже.

"Големите лидери са отделени в друг списък за дебати, хората да го знаят това", категорична бе дамата. "Не е вярно това", контрира я Любенов.

"Да, вярно е, но няма да споря. В момента съм дошла тук, тъй като е платено това предаване, платено е, искам да знаят гражданите", изсъска Колева и продължи да говори за парламентарните избори, които ни очакват.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



В Гърция пазаруват средно за 1685 евро на месец
Дата: 29/09, 16:16

Откриха най-старото парче сирене в света на врата на мумия
Дата: 29/09, 16:03

Сираците на Украйна: Каква е съдбата на хиляди деца, останали без семейство и дом
Дата: 29/09, 15:56

„Соколи София“ с позиция за случващото се в Спартак
Дата: 29/09, 15:51

БСП - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА ще открие предизборната си кампания за област Варна на 29.09.2024 г. в Галерия “Графити” в 18 ч
Дата: 29/09, 15:50

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия