Хороскоп за четвъртък 22 август: Да говори високо зодия


Дата: 21/08, 20:51

Ето хороскопа на Ламята:

Овен

Както обикновено, независимо от избраната тема, Вие ще се изкажете директно. Защо да мълчите? Така или иначе това въобще не върши работа. В определен момент можете да разкажете за това, което Ви интересува, с всичкото си благоразумие, участие и любов. Или пък може да насъскате кучетата на човек, зкогото изцяло и напълно сте уверени, че никога не е заслужавал това повече от сега. Разбира се, Вие имате план за тази вечер! Използвайте всяко свободно време през този ден в подготовка, а и да доизкусурите всички Ваши любими дреболии. Съвсем скоро ще забравите за всичко, което Ви е разстройвало.

Телец

Тъжно и самотно Ви е, независимо от това, че Ви обичат? Оказва се, че действително са Ви нужни продължителни и сериозни отношения с един единствен и неповторим, а днес е най-подходящия ден, да започнете да го търсите. Ако успеете да го намерите, отношенията ви ще бъдат дълги и интересни.
 

Близнаци

Забравете за всички условности и днес, в някакъв момент, поканете своя любим човек на танц. Нека това да не бъде бал или някакво друго ярко събитие, а мястото да е дневната или дори кухнята, а музиката да идва от някакъв малък приемник... Антуражът не е важен. Важен е танцът, който още повече ще Ви сближи.
 

Рак

Съвършено неочакваното развитие на събитията може да премине като ударна вълна през желия днешен ден, но ще трябва да признаете, че въпреки хаоса, всичко това е невероятно вълнуващо. Само че сега днес предстои да се оправите с последствията. Не забравяйте, че не трябва да намерите решение в едно действие, до колкото днешния ден е сложил началото на много дълъг процес. Ще откриете, че всички Ваши бъдещи крачки ще се вписват в пъзела с невероятна лекота.
 

Лъв

През този ден звездите Ви съветват да вземете активно участие в подкрепата на хобито на Вашия любим човек” да добавите още един експонат в неговата колекция, да отидете с него на мач на любимия му отбор , или да се възхитите на поредното му произведенеи на изкуството.Днес е по-добре да не предприемате активни действия , насочени за промяна на съществуващата ситуация. Тя и сама скоро ще се промени, само че посоката на промяна не е известна.
 

Дева

Изпълнени сте с куп идеи, но ще Ви се наложи да положите диста усилия, за да ги облечете в практическа форма. Мислите Ви приличат на парче сурова глина : в тях е заложен огромен потенциал, но трябва да му бъде придадена нужната форма, за да може да има реализация в живота. Обърнете се към опита, който сте придобили в общуването с нови хора – непознатите могат да Ви заредят с нечувано вдъхновение. Излезте на улицата и внимателно се огледайте около себе си. Заредете се с енергия и започнете да творите.
 

Везни

Не се затваряйте в себе си. Заедно ще разрешите Вашия проблем много по- леко и лесно, отколкото ако се опитвате да направите това самостоятелно. Вашият любим човек, който съвсем не мисли какво Ви вълнува 24 часа в денонощието какво – не, изведнъж може да Ви изненада със свежо и оригинално решение. Това е особено вероятно, ако той не е професионалист в дадената област.
 

Скорпион

Мислели сте, че сте купили всичко, което Ви е нужно, но изведнъж сте се стили, че има и още нещо, което сте забравили. След като сте си изяснили за какво става дума, готови ли сте, да тръгнете да търсите желаното? Само не се престаравайте! Помнете че не винаги по-голямото и по-скъпото е по-хубаво. Купете нещо по-обикновено - даже една роза може да направи човек щастлив за цял ден а даже за седмица и година.
 

Стрелец

Днес Вашият любим човек ще Ви разкаже за нещо много удивително, но недостъпно и недостижимо и затова трябва просто да вярвате на думите му, без да се опитвате да проверите тяхната достоверност, дори и да предизвиква у Вас някакви съмнения.
 

Козирог

Днес трябва да намерите поне минутка за откровен разговор със своя любим човек. Този разговор може да се покаже по- резултатаен от различните намеци, заплахи или опити да докажете нещо с действия или отстъпки. Впрочем и сами ще се убедите, стига само да опитате...
 

Водолей

На Вашия любим човек днес ще бъде доста трудно да си представи някои ситуации, свързани с Вас, даже и да ги убеждавате в тяхната реалност и неоспоримост. В крайна сметка, ако не се получи с думи, ще се наложи да доказвате своята правота с дела...
 

Риби

Днес на Вашия любим човек няма да е лесно да си докаже необходимостта от това или онова действие. За него би било много по- лесно, ако към неговите аргументи се прибавят и Вашите. Само че те трябва да са действително убедителни и несъкрушими, иначе нищо няма да струват.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Тръмп е бесен: Българката Мария Бакалова играе в Ивана в "Стажантът"
Дата: 12/09, 16:441 Коментар

Окръжният съд във Варна остави в ареста 25-годишен студент, обвинен в разпространение на дрога
Дата: 12/09, 16:411 Коментар

Млад мъж бе задържан под стража по обвинение в разпространение на наркотици във Варна
Дата: 12/09, 16:39

Във Варна започва XLII Международен конкурс за хорово пеене
Дата: 12/09, 16:38

Карбовски: Всички телевизии отрязаха този коментар за ДП
Дата: 12/09, 16:351 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия