Журналист: Сега ще ви кажа какво се случи с Байдън в първите минути на дебата


Дата: 28/06, 20:06

Редактор: Недко Петров

Стопкадри бТВ

Кореспондентът на бТВ в САЩ Теодора Трифонова направи страхотен анализ на дебата между Джо Байдън и Доналд Тръмп, който се проведе 133 дни преди изборите в САЩ.

От това, което наблюдавахме, се оправдаха най-лошите очаквания и предположения относно Джо Байдън, неговата възраст и неговата възможност и годност да остане още 4 години в Белия дом и начело на Съединените щати. Във връзка с неговата възраст и във връзка с това дали той е подходящ да бъде начело на Съединените щати, започна по бТВ Трифонова.

Анализаторите в Съединените щати определят неговото представяне на дебата като катастрофално, като много от тях казват, че още в първите минути, много от изданията в Съединените Щати излязоха с подобни заглавия, че това което наблюдават, е мъчително да се гледа, продължи журналистката.

В самата Демократическа партия пък това, което се случва в първите минути на самия дебат е, че много от най-високопоставените членове на партията изключително притеснено се свързват с един с друг, именно, за да изкажат своите притеснения, че в самата паритя имат голям проблем с Байдън и неговото представяне и неговата възможност да остане кандидат за президента на партията. Много от донорите на демократите вече предлагат Байдън да бъде сменен, добави тя.

В самото начало на дебата Байдън бе изключително неуверен, то се задълбочи и в самия процес, беше дезориентиран, и на моменти не си довършваше изреченията и мисълта. За разлика от него Доналд Тръмп беше изключително фокусиран. И въпреки че двамата имат една много малка разлика във възрастта от три години, категорично победителя от този дебат е Тръмп. Въпреки че CNN са преброили над 30 фалшиви твърдения в посланията му, каза още Теодора Трифонова.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия