Край с любим герой на България от "Новите съседи"


Дата: 10/10, 16:49

Кадър Ютуб

"Новите съседи" представиха своя петнадесети сезон с трейлър, пълен с важни новини, завръщането на много герои, намеци към други сериали и възможната смърт на един от най-емблематичните герои.

В сътрудничество с Продуциран от Mediaset España B Contubernio Films и разпространяван от Mediterráneo Mediaset España, новият сезон може да бъде гледан ексклузивно чрез платформата Prime Video на Amazon от 18 ноември.

Трейлърът започва с много важна новина за Антонио Ресио, тъй като Берта ще промени името на бизнеса му, преминавайки от "Морски дарове Ресио" на "Морски дарове Ескобар". В допълнение, той ще бъде шокиран, след като научава, че Берта е била заловена от латиноамериканска банда.

Амадор ще продължи да експериментира с нови професии и ще опита късмета си като шофьор на тук-тук, показвайки най-емблематичните места на Мадрид на посетителите на столицата, но изглежда няма да му се получи.

По време на този 15-ти сезон ще можем да видим и завръщането на някои познати лица, като Ребека Ортис, която ще събуди интереса на Менчу и други съседи.

А какво да кажем за мистериозното завръщане на Луис Мигел Сегуи, актьорът, който изигра Лео.

Наистина ли е умрял или е нов персонаж?

Едно от най-очакваните завръщания обаче е това на Серхио, който изглежда има сблъсък с Бруно, намигайки на Маури и Фернандо, една от най-легендарните двойки в историята на телевизията, предаде https://jenite.bg.

Лола Рейнолдс ще се завърне на снимачната площадка, играейки роля, в която тя в крайна сметка умира, а Фермин също ще получи своите 5 минути слава, опитвайки късмета си като официален вратар на Contubernio 49, въпреки че ще работи и за Амадор като шофьор на тук-тук. И ако Фермин ще бъде новият квартален портиер, Коке ще продължи да си изкарва прехраната като комик.



Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



НЗОК поема изцяло профилактиката, цялостното лечение и терапията срещу тази коварна болест
Дата: 10/10, 19:20

Ненчо Балабанов дочака да чуе това за себе си
Дата: 10/10, 19:17

Душ слушалките и четките ни за зъби са пълни с вируси, които могат да спасят човешки живот
Дата: 10/10, 19:101 Коментар

Очевидец на тежката катастрофа със загинал пешеходец в София: Видях как колата премина на червено
Дата: 10/10, 18:56

Тежък удар за "Биг Брадър" и Нова тв
Дата: 10/10, 18:511 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия