Надал: Не съм решил с какво ще се занимавам след тениса


Дата: 20/10, 10:30

стоп кадър: Х 

Рафаел Надал сподели, че все още няма конкретни планове за живота след тениса.

Вчера носителят на 22 титли от Големия шлем изигра един от последните си мачове, губейки от Новак Джокович на демонстративния турнир „Six Kings Slam“ в Рияд.

Надал коментира представянето си в двубоя, както и отношението на феновете към него в хода на кариерата му, видя tenniskafe.com.

„Мачът беше битка, макар и доста по-различна от онези, с които Новак водим обикновено. Все пак беше интересен двубой, особено във втория сет. В първия не се представих добре, защото нямах почти никаква игрова практика след Олимпийските игри и затова ми отне време, за да намеря ритъма си. Да играя срещу Джокович винаги е вълнуващо, тъй като с него имаме невероятна и много дълга история“ – каза испанецът на пресконференцията след мача.

Надал бе попитан дали иска да отправи послание към феновете. „Смятам се за голям късметлия, защото съм пътувал по целия свят и във всеки един турнир съм усещал обичта на хората. Трудно е да се опише това усещане, но енергията и удовлетворението, които ти дават подкрепата на феновете, са нещо много специално. Няма как да благодаря достатъчно за това“.

Рекордьорът по титли от Ролан Гарос коментира и дали вече има конкретни планове за живота след тениса. „В живота ми ще настъпи огромна промяна. Ще ми е необходимо известно време, за да реша с какво искам да се занимавам в бъдеще. Спортист съм от дете, това е целият ми живот от 30 години насам. Сега съм концентриран единствено върху Купа „Дейвис“. Искам да се насладя максимално на тези последни седмици като играч. Ще се подготвя по възможно най-добрия начин, за да бъда конкурентен в Малага. След това просто ще помисля известно време и ще видим. Не бързам за никъде и няма нужда да се поставям под напрежение“.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Информират всички за опасност за ЕГН-то и ПИН кода на дебитната и кредитна карта
Дата: 20/10, 13:50

Берат и правят милиони от червеното "злато" в България
Дата: 20/10, 13:46

Откраднаха 10 000 лева от дома на възрастен мъж в село Замфирово
Дата: 20/10, 13:46

От утре пускат парното в София
Дата: 20/10, 13:38

Арестуваха българин за участие в схема за нелегално осиновяване на деца в Гърция
Дата: 20/10, 13:32

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия