Стара Загора на крака тази вечер на концерта на Лили Иванова


Дата: 14/09, 23:26

снимка: Булфото

Жители и гости на Стара Загора посрещнаха днес на крака любимката на поколения българи Лили Иванова. Тя пя на най-голямата сцена на открито в Стара Загора, тази на Летния театър в сърцето на парк „Митрополит Методий Кусев“. Певицата беше посрещната с бурни овации и викове "Браво!" и "Лили!".

В началото примата на българската естрада представи песните „Сълза“, „Ако спра да те обичам“ и „Искам те“. На всяка песен публиката ръкопляскаше в такт с акомпанимента на музикантите от LI Orchesta – Ангел Дюлгеров, Орлин Цветанов, Огнян Енев, Иван Йорданов-Чери, Росен Ватев и Христо Михалков, както и вокалното трио LaTiDa.

Няколко пъти певицата каза, че на сцената е студено, поради времето. Но призова присъстващите да пеят заедно с нея. Заедно с публиката тя изпълни емблематичните хитове „Щурче“, „Детелини“ и „Ветрове“. Публиката два пъти извика на бис певицата, а в отговор тя изпълни за зрителите "Камино" и „Присъда“, видя БТА. 

Това беше единадесетият концерт от турнето на певицата, което ще продължи на следните дати: 16 септември – Плевен, Летен театър; 12 октомври – Смолян, Родопски драматичен театър (РДТ "Николай Хайтов"; 13 октомври – Кърджали, Театрално-музикален център (ТМЦ) Кърджали; 15 октомври – Пазарджик, Спортна зала „Васил Левски“; 18 октомври – Враца, Драматично-куклен театър (ДКТ); 19 октомври – Перник, Зала "Борис Гюдеров"; 14 ноември – Панагюрище, Театър Дом-паметник; 18 ноември – Кюстендил, Общински театър-Кюстендил; 20 ноември – Сандански, Дом на културата. 

Кулминацията на турнето ще бъде на 14 декември в Арена София, където Лили Иванова ще пее за трети път от 2012 година насам и за втори път през последните 24 месеца.

Припомняме, че това е трети пореден концерт на примата на българската естрада в града на липите. През 2022 година с концерт на Лили Иванова беше открит изцяло обновеният Летен театър, където тя зарадва почитателите си и през 2023 година.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Смайваща находка в бидони направиха митничарите на "Лесово"
Дата: 18/09, 16:18

Безплатен скрининг във Варна по повод Световния ден за борба с болестта на Алцхаймер
Дата: 18/09, 16:16

Kметът на Несебър: Започваме строителство на социални жилища
Дата: 18/09, 16:13

Голяма аномалия в Атлантика, засяга цялата планета
Дата: 18/09, 16:12

Не е извънреден труд на 21-и, 22-и и 23-и септември в този случай
Дата: 18/09, 16:09

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия