БСП - Обединена левица е на страната на хората. Сглобката има една характеристика - патологичен слугинаж


Дата: 21/10, 11:27

Голямата цел на БСП - Обединена левица е да върне справедливостта и нормалността в държавата. Всеки ден сме свидетели как в Народното събрание се вземат решения против националния интерес. Партиите от сглобката се отказват да строят АЕЦ Белене срещу 5 млрд. и искат да започнат да строят 7-и и 8-и блок на АЕЦ Козлодуй срещу 30 млрд. долара.

Сглобката има една характеристика - патологичен слугинаж, корупция и защита на чужди интереси. Това заяви пред пълна зала в Нови пазар Борислав Гуцанов, водач на листата на лявото обединение в Шумен и Варна .
По негови думи сегашното служебно правителство на практика е партийно. "Сегашният кабинет на практика е партиен - Главчев си е кадър на ГЕРБ. За какво им е на ГЕРБ и ДПС да правят редовен кабинет, щом дефакто те управляват и в момента, без да носят отговорност", обясни Гуцанов.

Той беше категоричен, че създаването на лявото обединение не е самоцел или математически сбор, а именно начин да се създаде реална алтернатива на крайно дясното управление през последните години. 35 години корупция и грабежи стигат, призова водачът на листата на БСП - Обединена левица и определи периода като най-ужасния в новата история на страната.

"България много бързо може да забогатее, ако спрат грабежите. Левицата може да върне нормалността в държавата. Това вероятно няма да стане от раз още на тези избори, ще бъде процес, но и след тези избори хората ще усетят, че някой е на тяхна страна, заяви Гуцанов.


"Ние имаме 100 решения - конкретни за всяка една област. Да работим, за да вдигнем избирателната активност и да не може да ни управлява купеният вот", призова проф. Катя Кайрякова, втора в листата на БСП - Обединена левица в Шумен, която беше депутат в последното Народно събрание.


Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

*публикация


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Проф. Ханке казва как да се отървем от политиците, в какво да инвестираме и рисковете за еврото
Дата: 21/10, 14:01

МВР ще съдейства на българите без валидни документи да гласуват
Дата: 21/10, 14:00

Гуцанов: ГЕРБ и ДПС не искат редовно правителство, защото и служебното е тяхно
Дата: 21/10, 13:50

Сеул поиска "незабавно изтегляне" на севернокорейски войници от Русия
Дата: 21/10, 13:492 Коментара

Аварии оставиха няколко района във Варна без вода днес
Дата: 21/10, 13:42

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия