Пострадалото при пожар ДКЦ 3 във Варна възстановява работа от днес


Дата: 09/07, 08:50

От днес Диагностично-консултативния център във варненския квартал "Владислав Варненчик" въстановява своята дейност, след като бе затворен за дни, заради избухнал пожар в лечебното заведение. 

При пожара не са пострадали двата по-долни етажа на сградата. Електрическата инсталация на незасегнатите помещения е тествана и работи и според управителя на лечебното заведение д-р Ивелина Василева, това ще позволи останалата част от ДКЦ-то да функционира нормално.

Възстановяването на изгорелите помещения в ДКЦ 3 трябва да се случи в най-кратки срокове, заяви зам.-кметът Снежана Апостолова, която заедно с представители на общинското предприятие „Инвестиционна политика“ вчера посетиха поликлиниката. На място бяха повикани и представители на застрахователната компания, които също ще направят оценка на щетите. 

Вследствие на избухналия пожар през уикенда, са нанесени сериозни материални щети на третия етаж в едното крило на сградата. Там са разположени 20 кабинета, от които 16 стоматологични и две лаборатории. Има и кабинет на личен лекар, както и на специалисти – очен лекар и лекар – уши, нос, гърло. На всички помещения има нанесени материални щети, унищожена е и апаратурата. Вследствие на пожара, коридорът е неизползваем, изгорели са столовете за изчакване на пациенти, вероятно е унищожена и цялата електрическа инсталация на етажа.  

Сградата на Диагностично-консултативния център е застрахована, обясни управителят д-р Василева. Надяваме се застраховката да покрие напълно щетите по сградата, допълни заместник-кметът. 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Силно затруднено е движението по „Тракия” заради разсипан чакъл
Дата: 22/07, 12:36

Криптовалути в предпродажба или недвижими имоти “на зелено”? Битката за сърцето на спекулантите
Дата: 22/07, 12:30

Китайци сринаха "КамАЗ" в Русия
Дата: 22/07, 12:24

Кола помете 8-годишно дете в Габарево
Дата: 22/07, 12:23

Страхотна нова функция на Гугъл Хром ускорява "сърфирането" ви
Дата: 22/07, 12:16

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия