Новият шеф на „соколите“: Преговаряме с трима треньори


Дата: 08/10, 15:37

Снимка Фейсбук

Новият изпълнителен директор на Спартак Варна Иван Кирилов обяви двете си приоритетни цели.

Бившият централен защитник на „соколите“ каза, че иска да задържи стабилното състояние на отбора до избора на ръководство на Общо събрание на клуба и да намери добър нов старши треньор.

Кирилов разкри, че преговаря с двама български и един чужд специалист за поста.

Ето какво заяви той за Novsport.com:

„Първо, държа да уточня, че докато съм директор, решенията ще ги вземам единствено аз. Гарантирам, че никой не стои зад мен и няма да стои, и няма да допусна вмешателство на „съветници“.

Съгласих се да стана директор на родния ми Спартак, защото това е мой дълг и отговорност към емблемата на клуба. Не търся дивиденти и ще работя с всички сили за моя Спартак, докато заемам този пост и докато новото ръководство прецени.

Най-важното е това, което Павлин Николов оставя като наследство – и като финансиране, и като отбор, да се запази, и Спартак да остане стабилен във всяко едно отношение .

За целта ще се подпишат спонсорски договори с редица сериозни фирми и компании, за да осигурим спокойствие на футболистите, които си вършат безупречно работата на терена.

Като се сетя например как играха и в последния мач с Локомотив София, тръпки ме побиват. Затова искам да направя така, че те са доволни и да продължават по същия начин, а феновете ни да са щастливи.

Бих искал също всички в Спартак – ръководство, играчи, фенове и ветерани, да са обединени, да гледат в една посока и да са като едно семейство, и нека не забравяме, че един добре функциониращ клуб е като пирамида и най-отдолу фундаментът е детско-юношеската школа.

Що се отнася до треньора, Иван Цветанов свърши прекрасна работа в последните си две срещи и изготви професионален план за подготовката за гостуването на Берое на 18 септември в Стара Загора.

Той обаче сам призна, че иска да продължи в школата, а и аз мисля, че Спартак трябва да има наставник с име и Про-Лиценз, а не да ползва лиценза на друг. Затова ще призная, че преговарям с трима треньори, които отговарят на тези условия – двама българи и един чужденец.

Искам също да заявя категорично, че който иска да помага на Спартак, е добре дошъл в клуба. Надявам се да се справим не само до Нова година, но и през целия настоящ сезон и Спартак да е сред първите осем в класирането“.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



ЕК предлага да бъдат издавани електронни документи за самоличност
Дата: 08/10, 17:431 Коментар

Обявиха обществена поръчка за основен ремонт на ОУ „Добри Чинтулов“ във Варна за над 5 млн. лв.
Дата: 08/10, 17:261 Коментар

Задава се пълен обрат във времето в този ден, предупреди синоптик
Дата: 08/10, 17:25

Ето къде няма да има ток следващите дни във Варна и областта
Дата: 08/10, 17:19

По един автомобил на двама души: Колите по пътищата се увеличават
Дата: 08/10, 17:05

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия