Строшиха на три места челюстта на студент с бокс в бар на морето в Бургас


Дата: 08/07, 07:41

Редактор: Юлия Георгиева, кадър Нова тв 

Студент пострада тежко в бар на морето. Челюстта му е счупена на три с бокс. Така посрещна Джулай на бургаския бряг 19-годишен студент от София. Агресията била провокирана заради съборено случайно парче пица. 

Агресорът е човек от охраната на събитието. 

В момента съм със специална шина, докато ми зарастне челюстта. Заради нея мога да се храня само със сламка. Спя по гръб и ми е изключително трудно. Не мога да си мия зъбите, не мога да си отворя устата, боли ме. 

Това разказа пред Нова тв 19-годишният Владимир.

Двамата с него сме приятели от години. В около 2 часа на Джулай реших да седна на едно ремарке, защото много се уморих. Седнах, но в тъмното не видях, че отзад има пица. Ремаркето обаче се обръща, всичко в него заедно с мен пада. Владо дойде да ми помогне и докато се изтупам, дойде гард от събитието. Тъй като му съсипах закуската, му предложих пари, за да го обезщетя. Обаче докато започна да говоря, той ми заби един здрав шамар. Паднах на земята. Владимир притича до мен, започна да говори с гарда, разказа с Валентин. 

Той ме удари много силно. Видях в ръката му нещо да проблясва, затова помислих, че е бокс. удари ме с това нещо само веднъж. Започнах да кървя, разказва пострадалият.

Веднага започнаха да идват хора да видят какво се случва. Дойде втори охранител, който почна да ни гони, а устата му беше счупена на части, кървеше. Биячът просто се обърна и си тръгна. То се виждаше ясно, че не просто му е избит или счупен зъб, а че челюстта му е страшена, разказва младежът. 

Съжалявам, че поводът за среща е такъв. Ние не толерираме подобна употреба на сила. Мога да кажа, че по повод случая, не наш служител е употребил сила. Инцидент, че има, разбрах два часа след инцидента. Но ние нямаме такъв служител. Полицията ми показа снимка, ние не познаваме този човек. В интернет се продават наши униформи и облекла. Смятам, че такава униформа се е използва, за да се избегне заплащане на вход за събитието, коментира Антон Великов, управител на охранителната фирма.

Такива случаи имаме от различни музикални фестивали и концерти, допълни той. 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Седмица на Пералнята в „Интермаркет” - 15% Отстъпкa на всички перални и сушилни
Дата: 18/07, 06:01

Георги Дерменджиев: Ранният гол ни разконцентрира
Дата: 18/07, 06:00

Пет идеи за вкусен летен обяд с до 50% отстъпка от Lidl
Дата: 18/07, 05:50

Кръстю Лафазанов празнува рожден ден
Дата: 18/07, 05:00

А1 си партнира с Vodafone, за да предостави „интернет като у дома“ в автомобила
Дата: 18/07, 04:50

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия