БТВ обяви старта на битката за 300 хиляди лева на "Островът на 100-те гривни" на тази дата


Дата: 03/09, 14:53

Кадър БТВ 

Първият сезон на приключенското риалити "Островът на 100-те гривни: Другата вселена" стартира в ефира на bTV на 16 септември (понеделник) точно в 20:00 часа. Водещи са актьорът Александър Сано и актрисата и модел Диляна Попова, които ще пренесат зрителите сред екзотичните плажове и дълбоки води на Филипините. Драматичен сблъсък на характери, истинско изпитание на духа и силата и свят с неписани закони, предаде Актуално.

Продукцията е премиерна за българския ефир и ще предложи интересна, динамична и напрегната игра със зрелищни битки и неочаквани обрати, достойни за трилър. За да оцелеят, участниците ще трябва да мислят на бързи обороти и да коват стратегии в движение. Съюзите тук ще бъдат всичко, а приятелствата ще струват цяло състояние, защото крайната цел е лъвски пай от наградния фонд от 300 000 лева.

На старта 30-те играчи ще разполагат с равен брой гривни, които ще отговарят на определена парична стойност. Целта на състезателите е да печелят възможно най-много гривни в изтощителни състезания за сила, издръжливост, съобразителност и адаптивност, като "уловката" е, че те ще ги получават реално от своите конкуренти. При напускане на Острова този, който си тръгва, ще трябва да свали "богатството" от ръката си и да го даде на играч, който остава в играта.

Как ще се променят играчите в хода на приключението, когато придобият богатство и власт? Как ще се прегрупират явните лагери и тайните коалиции? И кой ще решава кое е морално и кое – не? "Островът на 100-те гривни: Другата вселена" ще покаже 30 различни стратегии по пътя към победата.

Правилата са еднакви за всички състезатели и във всяка минута ще държат под напрежение зрителите пред екраните в първия български сезон на "Островът на 100-те гривни".

Приключенското риалити е по лиценз на шоуто "Million Dollar Island", което се превърна в сензация през 2023 г. и завладя сърцата и умовете на милиони зрители по света.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Първото светско училище у нас е на 400 години и продължава да посреща децата
Дата: 15/09, 16:14

Морето изхвърли още един именит водолаз край Черноморец
Дата: 15/09, 16:05

ПП-ДБ изпратиха до ГЕРБ писмо, Бойко Борисов им отвърна: Манипулирате нещата
Дата: 15/09, 16:00

Столичани ще се бръкнат по около 30 лева за букет за любимата учителка
Дата: 15/09, 15:44

В първия учебен ден ще е облачно и дъждовно
Дата: 15/09, 15:41

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия