Шеф Андре Токев: Обичах да готвя за останалите в затвора


Дата: 19/10, 11:24

кадър: Бтв

 

Шеф Андре Токев с разказва за живота зад решетките и след тях.

„Не бях ядосан, когато влязох в затвора. Там видях по друг начин моя живот и този на хората с тежки съдби. Взел съм си поуките от грешките. Моето семейство реагира и станахме по-задружни, отделям си повече свободно време за тях и приятелите. Готвенето е хоби, това е моето царство и забравям за другото. Затова се научих по-добре да разпределям свободното си време, винаги съм искал да постигам и сега  се научих да си имам търпение“, казва Токев за БТВ.

Той беше арестуван, след като е шофирал с 1,9 промила алкохол в кръвта в края на 2021 г. В началото на януари 2022 г. шеф Токев призна вината си и влезе в затвора след сключено споразумение с прокуратурата, одобрено от Софийския районен съд.

„Вътре видях другата страна на живота, Там има и хора, които не познават друго, някои правят неосъзнато нещата, защото от малки са научени така да живеят. Много обичах да им готвя и да им покажа, че може и с продуктите, които имат там, да се правят вкусни неща. А след като излязох, не се страхувах, хора дори ме поздравяваха, че си излежах присъдата“, казва готвачът.

От три ресторанта му остава само един заради пандемията. Но работата никак не е по-малко. С нови сили и осъзнати грешки той издава и книга, в която казва, че да сбъркаш не е страшно, ако си вземеш поука.

„Ако ги няма грешките, няма как да се научим и да имаме опит. От малки ни учат да се страхуваме от тях,  но не бива“, каза още Токев.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Неделя идва с минусови температури и слана
Дата: 19/10, 13:29

Предлагат светбите в Рибново за живо човешко съкровище на ЮНЕСКО
Дата: 19/10, 13:19

БСП - Обединена левица с грандиозно събитие в Шумен на 21 октомври
Дата: 19/10, 13:10

Вакарел се вдигна на протест заради разбити пътища
Дата: 19/10, 13:09

„Фондацията” учредяват награда на името на Кирил Маричков
Дата: 19/10, 12:59

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия