Кобилкина: Предложенията за брак ги получавам като предложения за кафе


Дата: 22/07, 16:32

Кадър БТВ

Наталия Кобилкина трудно може да остане без мъж за дълго, както става ясно и от самата нея. След раздова си с Такис Дретакис преди година, популярната сексоложка явно вече е готова за нови подвизи.

Засега обаче, не искала да минава под венчилото. И даже само преди две седмици е отказала предложение за брак, защото предпочитала да си почине малко от тази емоция и да остане мома, поне до есента.

"Предложенията за брак ги получавам като предложения за кафе!", така Кобилкина описа отношенията си с мъжете пред bTV, но не разкри директно, че има нова връзка, въпреки че това се подразбира от контекста на думите й, предаде Блиц шоу.

На въпрос, свързан със случващото се в личния й живот, сексоложката отвърна, че съвсем наскоро е отказала поредно предложение за брак, от което става ясно, че все пак има някаква връзка, макар и поне засега да не смята да я узаконява.

"Получих предложение за брак преди 2 седмици, но казах: "Извинявайте, аз съм в период на междумъжие и до есента поне – никакви бракове!", обясни Наталия.

Сексоложката въведе в обръщение термина "междумъжие", когато миналата година съобщи, че се развежда с втория си съпруг – гръкът Такис, от когото има син. С тази дума тя обозначава периода след раздялата с партньора си и преди встъпването в нови сериозни отношения.

Припомняме, че само преди 3 месеца Наталия Кобилкина отново се похвали с много отказани пръстени – цели 5 за година, което потвърждава и думите й за честотата на предложения.

А как синът й Филип приема целия този нестихващ интерес към майка си - има отговор и за това, макар и уклончив.

"В Гърция при баща си и баба", отговори Кобилкина и веднага смени темата.

Кобилкина добави още, че знае всичко за брака, защото е била в брак в продължение на 19 години сумарно – 9 години с Такис, а преди това – с предшественика му Неделчо, с когото са били заедно още като студенти. Сега й било интересно да изучава "междумъжието", с което не била свикнала



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Къци ошашави феновете си: Като умра искам да видя тези неща
Дата: 06/09, 21:551 Коментар

Радев: Днес отдаваме почит към хората, които пометоха границите на историческа несправедливост
Дата: 06/09, 21:46

Незабравима заря в Пловдив за Съединението
Дата: 06/09, 21:41

Цанко Цанков плува 100 км по Дунав в опит за световен рекорд и с послание за мир
Дата: 06/09, 21:35

Накрая на "Черешката" Шеф Манчев съобщи най-интересната вест
Дата: 06/09, 21:28

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия