Бориславова: Няма нищо по-отвратително от едната ти страна да седи Пеевски, а от другата Трифонов


Дата: 03/07, 18:00

Редактор: Юлия Георгиева, кадър бТВ

Не сме гласували днес на пук на ГЕРБ, защото това би означавало да действаме на пук на българските избиратели като ги пращаме в небитието с поредните избори. Но пък не можем да подкрепим и правителство, в чийто състав 50% от министрите са свързани с Делян Пеевски, а останалите са се провалили в предходни правителства на ГЕРБ.

Това коментира пред бТВ Лена Бориславова, ПП.

Щам предлааш такъв кабинет, значи ти не искаш той да бъде избран. А другият проблем е, че това правителство не защити нито една политика. Росен Желязков не каза нищо за решението на проблемите, не каза нищо по приоритетите. За мен целта беше това правителство да не събере подкрепа, посочи тя. 

Борисов събори работещото правителство. То е лесно да събориш нещо работещо, но е трудно да направиш нещо работещо. Бойко Борисов вече седем пъти се проваля да направи правителство. Когато го правищ по този начин, защото си зависим от Пеевски, трябва да знаеш каква е отговорността и да я понесеш, коментира тя. 

Няма нищо по-отвратително от едната ти страна да седи Делян Пеевски, който не може да удържи дори собствената си парламентарна група, а от другата страна да ти седи Слави Трифонов или някой друг с голямата си его, защото си мисли как да овладее някой ресурс, а не да направи нещо полезно, коментира тя. 

В това Народно събрание няма мнозинство, което да работи по нашите приоритети. Преди малко Костадин Костадинов посочи пет важни за него точки, които по никакъв начин не съвпадат с това, в което ние вярваме, че е добро за хората и за страната ни. Той ни праща в Русия, ако може да излезенм от НАТО, за да нямаме защита и ако може да има всякакви зависимости. Аз нямам против референдумите, но вече хората са казали, че искат да са част от ЕС и НАТО, коментира Бориславова. 

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия