Дженифър Лопес и Бен Афлек нямат сключен предбрачен договор?


Дата: 30/08, 01:33

Кадър инстаграм

Феновете на Дженифър Лопес не бяха изненадани, че е подала документи за развод от Бен Афлек, но обърнаха внимание, че в иска ѝ не се споменава нищо за предбрачен договор, съобщи "Асошиейтед прес", цитирани от Нова ТВ.

Певицата и актриса е внесла документи за развод във Висшия съд на окръг Лос Анджелис във вторник миналата седмица, съобщи "Ройтерс", позовавайки се на TMZ. Това стана в деня на втората годишнина от традиционната сватбена церемония на Лопес и Афлек в щата Джорджия, припомни ДПА. Двамата сключиха брак малко преди това, през юли 2022 година в Лас Вегас.

Предбрачният договор е правен документ между бъдещи съпрузи, в който се описва как те ще поделят имуществото си по време на брака и при евентуален развод. Той е обичаен за знаменитости и за много богати двойки, а бракоразводният адвокат Рейфорд Далтън Палмър го препоръчва дори и за не много богати хора.

"Предбрачният договор може да бъде много важен за хора, които не разполагат с много средства, защото всеки долар, похарчен за адвокатски хонорар, е долар, който няма да можете да похарчите за децата си или за себе си", каза Палмър.

Разводът отнема много време и средства, независимо дали има или няма предбрачен договор. Наличието му обаче може да улесни разговорите за разделяне на собствеността, за издръжка и за дългове. В тези договори обаче не се включват клаузи за издръжка на децата и на всички други теми, свързани с децата, предаде "Асошиейтед прес".

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Учебен център "Клуб Трийхаус" обявява прием за следобедна занималня през учебната 2024/2025
Дата: 14/09, 13:00

Нов проект на Комфорт ООД – жилищен комплекс Кабакум Плаза на метри от плаж Кабакум във Варна
Дата: 14/09, 13:00

Спират най-хубавото предаване по БТВ
Дата: 14/09, 12:56

Частица от Светия кръст беше изнесен пред вярващите в Бургас
Дата: 14/09, 12:53

Ники Кънчев унижи Благо Джизъса пред цяла България в "Кой да знае"
Дата: 14/09, 12:52

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия