Днес затварят за асфалтиране ул. „Арх. Манол Йорданов“ в "Траката"


Дата: 11/10, 07:51

Снимка: Булфото

От 09:00 до 18:00 ч. днес, 11 октомври, ще бъде затворена за движение ул. „Арх. Манол Йорданов“, която свързва Горна и Долна Трака. Причината е полагане на износващият асфалтов слой. В малък участък от улицата, в близост до кръстовището с бул. „Осми приморски полк“, асфалтирането ще се извърши на следващ етап във връзка с планирано там инженерно съоръжение. По-късно ще бъде положена и маркировката на пътя.

Това стана ясно по време на редовната работна среща на кмета Благомир Коцев и ръководството на Община Варна с представителите на ВиК дружеството и фирмите-изпълнители на проекта по водния цикъл.

Завършването на ул. „Арх. Манол Йорданов“ е важен етап от подготовката на строително-монтажните дейности на ВиК по северното платно на бул. „Княз Борис I“, което се планира да започне от 14 октомври. По време на целия ремонт улицата ще се ползва като основен обходен маршрут. Коцев получи уверението на фирмите-изпълнители, че до края на тази седмица ще бъде приключена работата по всички улици в района на Траката и Евксиноград - „Първа“, „Трета“, „Пета“, „Осма“, „Шеста“ и „13-та“. По тях ще се възстановяват и настилките.
 


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



19-годишен от Каменар краде катализаторите на колите във Варна
Дата: 11/10, 10:17

Двама мъже нападнаха и ограбиха 51-годишен мъж на гарата в Бургас
Дата: 11/10, 10:13

Авария оставя част от кв. "Чайка" и кв."Бриз" във Варна без вода
Дата: 11/10, 10:04

Утре Варна отбелязва 140 години от създаването на Осми пехотен приморски полк, затварят част от бул. "Осми приморски полк"
Дата: 11/10, 10:01

Варненките завзеха ефира на БТВ: Ние сме последните оцелели!
Дата: 11/10, 09:58

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия