Троянска война в „Игри на волята“? В ролята на Елена - красивата Пелипенко


Дата: 06/10, 13:22

Кадри: Нова ТВ, Мая Иванова

Троянска война се пече в „Игри на волята“. В ролята на Елена е красивата и фатална Пелипенко.

Към момента чаровницата, може би без да иска, или тъкмо напротив, „замеси“ напрежение в племето на Силните.

Причината е, снощния кастинг двубой, между актуалния вицешампион Момчил Василев и ММА-боеца Иво Тунов. Силните трябваше да заложат на един от двамата и ако той спечели, те ще имат преднина. Заложиха на Момчил, той победи.

Това им донесе преднината да атакуват един от двата останали отбори – Гордите и Дръзките, както и да спасят един от Храбрите.

След няколкоминутен диспут, не без дейното доста „змийско“ подсказване от най-новия им член Пелипенко, те решиха да пратят Димитър от Гордите в Блатото.

Това тактически помага много на Силните, защото отслабват пряк конкурент – в лицето на Гордите, махайки от него силен играч.

Но държанието на Пелипенко, която до преди няколко дни бе част от Гордите, доста възмути Раду.

Чудно защо тя не каза нито една лоша дума срещу Кралев. Не защити по никакъв начин бившите си хора от племето на Гордите, между които и Димитър, а сега той ще отиде в Блатото, чуди се Раду.

Малко по-късно той продължи в монолог пред камерата:

Много мразя в живота несправедливост, много!

Пелипенко, човек, който дойде тука при нас и обяснява, че единствени хора, които не защити - не е Кралев, а са Димитър и Добрин, тя без да мигне око изрича тези имена, дори не опита да ги покрие.

Разбирате за каква хладнокръвност, става въпрос, за каква лекота?!

Най-добрите хора, които застанаха зад нея, защитаваха я седмици, половин месец, без значение от локация. Хората, които са търсели храна за нея, хората които са давали всичко на Арена за нея и са с отрязани глави от един път.

Разбирате ли за какво говоря?! Красива жена, реже глава! Това, че си красива с дълги крака, дава ли ти право хората, които, аз съм сигурен, че те са били заради защото тя лично го е казала разбираш ли?!

И сега го правя, sorry, стоя на верандата, гледам очите на Пелипенко, гледам очите на Силвия, тази хладнокръвност, това нещо... Не че имам нещо против красиви жени, аз обичам красиви жени, но лесно в този живот създава всичко и най-вече тук в „Игри на волята“ всеки ще се получи заслуженото, всеки, който има работа с мен, със сигурност!

Тези думи на Раду отварят много въпросителни. Причината е, че към момента Силвия, заедно с другите жени в племето на Силните, се бори за капитанския пост. Той е у Караолис, не без помощта на Раду. Ако обаче Пелипенко, застане плътно зад Силвия, то мъжката част ще бъде отслабена, и може да настъпи женско царство.

Тънките сметки, които всеки в момента си води, ще доведат до край, то е ясно, но какъв ще е той за племето и какъв за всеки от играчите, само времето ще покаже. 

Припомняме нещо много важно от началото на риалити шоуто – визитката на Пелипенко. В нея самата тя казва: Във всяко племе има както хищници, така и плячка. И хищниците далеч не са само мъже. Знам как да се опазя от змиите в племето. И мога да накарам всеки хетеросескуален мъж, да направи това, което искам. Умея да манипулирам. Все пак съм жена и то руска!


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Технологични иновации: как "умните" дрехи подобряват безопасността и контрола на работното място
Дата: 06/10, 15:40

До 23:59 часа гласуваме за Георги, Бо или Евру за Къщата на Биг Брадър
Дата: 06/10, 15:38

Кадри от силната буря във Варна
Дата: 06/10, 15:34

3,5-метрово чудовище с 30 зъба бродело в Родопите
Дата: 06/10, 15:24

Пеевски: България спешно да помогне на Босна и Херцеговина
Дата: 06/10, 15:10

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия