ПСЖ и ПСВ не се победиха


Дата: 23/10, 01:33

снимка: Пиксабей 

Отборите на Пари Сен Жермен и ПСВ Айндховен направиха равенство 1:1 в среща от 3-тия кръг на основната схема на Шампионската лига. За нидерландците се разписа Ноа Ланг (34’), а равенството възстанови Ашраф Хакими (55’).

Равенството остави парижани на 17-о място в единствената супергрупа, докато съперникът им все още не познава вкуса на победата и е точно десет позиции по-надолу.

Още във втората минута Хакими получи страхотно подаване в наказателното поле, но бранителите избиха преди бронзовият медалист от Мондиал 2022 да нанесе решаващия шут. Малко по-късно Пачо изведе Баркола, който стреля неточно, а четвърт час след началото парижани създадоха още едно изгодно положение, при което Канг Ин Лий стреля от границата на пеналтерията и накара стражът на съперника Валтер Бенитес да се намеси за първи път, предаде Спортал. 

Пропуските в следващите минути и десетина минути преди края на редовното време на първата част "филипсите" изненадващо поведоха. Домакините допуснаха грешка при разиграването и топката стигна до Ноа Ланг. Той направи хубав финт срещу Маркиньос и с изпълнение от границата на наказателното поле не остави шансове на Донарума, който замръзна и не реагира по никакъв начин.

Скоро след началото на втората част френските шампиони най-накрая успяха да се разпишат, като попадението бе отбелязано от най-активния на терена Хакими. Мароканецът получи на десния фланг на нападението на френския тим и пробва късмета си. Опитът му бе коварен, но Бенитес трябваше да се намеси по по-добър начин.

Последваха минути, в които парижани се опитаха да натиснат. До гол обаче не се стигна. Гостите разчитаха на контраатаки.

Девет минути преди края голмайсторът Хакими бе много близо да се превърне в героя на вечерта с втори гол, след като демонстрира отлична техника в наказателното поле и стреля по земя, но изстрелът му премина на сантиметри гредата.

В третата минута на продължението Асенсио предяви претенции за дузпа след нарушение срещу него и главният съдия Глен Ниберг бе много близо да отсъди такава, но той преразгледа ситуацията чрез системата VAR и срещата приключи при равенство.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Направете важна крачка към новата си визия с МЦ Хейлан Варна
Дата: 23/10, 04:00

Борислав Гуцанов пред хиляди в Арена Шумен: Трябва да гласуваме, за да пречупим гръбнака на мафията!
Дата: 23/10, 04:00

До 23 градуса в сряда
Дата: 23/10, 04:00

Acibadem: Цялостен подход към лечението на рак на гърдата
Дата: 23/10, 03:20

Гастроентерологът: Държим решението за здрав корем
Дата: 23/10, 03:20

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия