Зреител прокле сценаристите на „Игри на волята": Дано децата ви станат като Кралев!


Дата: 17/10, 13:23

кадри Нова телевизия

редактор Веселин Златков

Превръщането на жълтото племе „Горди” в червено под името „Храбри”, се превърна в акцента на епизода на „Игри на волята” в сряда вечер. Решението на продукцията е поредния пример, че тя е готова в този сезон на всичко, само и само да извади от равновесие играчите.

Мнозинството зрители, които коментират „Игрите” в официалната им страница във Фейсбук, са доста ядосани на това развитие на събитията.

Едни са се подразнили, защото цветът на отборите няма отношение към качествата на играчите и според тях пребоядисването е излишно. Други обаче са още по-ядосани, защото то индиректно дава шанс на Кралев отново да се вихри в племето си, макар да е станал антигероят в този сезон.

Ето някои от по-ярките коментари по темата:

„Безсмислено време и енергия се отделя за това кой какъв цвят бил, знамето какво било и т.н. празнословия - те не се траят едни други, за какво племе, за какви имена, за какви цветове изобщо говорите - тия неща нямат никакво значение. Участниците според правилата на играта трябва да са част от племе и толкоз, иначе въобще не им дреме според мен какъв цвят са били, какви са сега или какви ще са в бъдеще.”

„Как иначе ще направят частно племе на Кралев ...”

Племе точно като за Кралев, отива му! Запратиха толкова силни играчи на блатото, а умишлено все гордите решаваха или друг решаваше все там да иде, поне предимно, за да се сглоби едно племе от подбрани участници. Това Митко, Благо, Деси, Крамарска да са на блатото говори достатъчно, че се целеше да се претопи племето на Гордите в Храбри, а Кралев бе в главната роля на продукцията за тази цел. Сега разбрахте ли защо се държи така ? Ето как Кралев от антипатичен за 90% от зрителите е герой за продукцията и побеждават благодарение на него.

„Ама мнооого "изненадващо". Вече е предвидимо всичко. Толерирате глупостта и омразата за сметка нещата, които трябва да се показват наистина и всичко е за рейтинга. После да не се чудите защо децата са такива или онакива. Показвайте само лигльовци и интриганти. Пожелавам на сценаристите на предаването децата им да надминат Кралев,за да разберат към какво подстрекават, макар и късно.”

 


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Петя Дикова скастри баща си заради коментар за Ивана Тръмп
Дата: 17/10, 15:33

В "Многополюсния свят": Министерство на морала на талибаните забрани на медиите да показват хора и животни
Дата: 17/10, 15:30

Енергийният холдинг преведе 16 млн. лева за заплати на държавните миньори
Дата: 17/10, 15:241 Коментар

Откриха древно мистично съоръжение в скалите край българско село
Дата: 17/10, 15:20

Хилда Казасян, Васил Петров и Теодосий Спасов във Варна на 21 и 22 октомври! Включете се в двудневен маратон на музиката в киното във Фестивалния!
Дата: 17/10, 15:18

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия