Жители на севлиевско село: Бивш военен гърми с пушка по нас от 150 метра


Дата: 09/07, 09:09

Редактор: Юлия Георгиева, кадър Нова тв 

В петък вечерта в севлиевско село Петко Славейков бивш военен стралял с пушка по група хора, сред които е имало и деца. Човекът бил недоволен от шума, който вдигат. За щастие инцидентът е завършил без пострадали, но в крайна сметка на мястото е извикана полиция, която арестува стрелеца. 

В петък вечерта със семейството ми се събрахме в двора да гледаме мача. В 23 часа се случи. Изпихме по две - три бири. Комшията, който живее на около 300 метра от нашия двор, се развика да се махаме и да спираме музиката. Познавам го. Излязох да говоря с него. Ако нещо сме сгрешили с музиката, той можеше като човек да ни каже да я намалим. Ние сме достатъчно културни и съобразителни да я намалим, все пак деца имаме.

Това коментира пред Нова тв Станчо Илиев. 

След десет минути обаче той вади пушката и от около 150 метра почва да гърми по нас. Съпругата ми изскочи да ни предупреди. Той гръмна два пъти. Прибрахме се вкъщи и се заключихме. Но нервите ми не издържаха и тръгнах срещу пушката, а той се прибра. Тръгнах към дома му, обаче чух как той презарежда пушката. Реших да звъннем на 112. Половин час чакахме да дойдат. После един час не го арестуваха, накрая го арестуваха, коментира той.

След като го прибраха, дойдоха полицаите при нас и почнаха да ни се смеят защо не сме го хванали да го убием на място, за да може ние да сме виновни. Взеха едната гилза, разказа той.

Нямаме проблеми с този човек, но той и друг път се е изживявал като воевода - вади пушката и гърми. Иначе военния го пуснаха от ареста още през нощта. Настояваме полицията да си свърши работата. Каквото и да сме направили, не заслужаваме да стрелят по нас, коментира човекът. 

От полицията съобщават, че човекът е бил задържан, а пушките му са иззети. 



Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Какви удобства ни предлагат легените и кошовете за дрехи?
Дата: 22/07, 16:39

Как да организираме мечтаната почивка до Малдивите?
Дата: 22/07, 16:34

Кобилкина: Предложенията за брак ги получавам като предложения за кафе
Дата: 22/07, 16:32

МВР шефът за пожара на границата: Ситуацията не е цветуща
Дата: 22/07, 16:29

Калина Захариева: ПП-ДБ постъпиха като хитрата сврака с двата крака
Дата: 22/07, 16:28

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия