До 23:59 часа гласуваме за Георги, Бо или Евру за Къщата на Биг Брадър


Дата: 06/10, 15:38

Кадър Нова тв

Трима интригуващи представители на поколението Z ще се борят за
място в Къщата на Big Brother във финалното 24-часово гласуване, което ще определи 16-ия съквартирант в новия сезон на дългоочакваното риалити.

Зрителите имат възможност да подкрепят 22- годишния бизнесмен Георги, 20-годишния модел Бо и 22-годишната актриса Евру в приложението на NOVA PLAY от 00:00 часа до 23:59 часа на 6-и октомври.
Кой ще е изборът на зрителите, ще разберем по време на премиерния епизод на 8-и октомври от 21:30 часа по NOVA. Моделът Бо предизвика огромен интерес в интернет пространството с искреността си и с безапелационното си желание да бъде себе си, без да изпитва страх какво мислят останалите за него.
Младият милионер Георги пък очарова със своето позитивно излъчване и впечатляващите си успехи, въпреки че е само на 22 години. Актрисата Евру също получи одобрението на зрителите заради своето лъчезарно излъчване и разтърсваща лична история.
На 8-и октомври най-популярната къща в България ще посрещне още 15 ярки личности. В интервю за „Събуди се“ продуцентът Краси Ванков сподели, че за новия сезон на култовото риалити са кандидатствали на 11 хиляди души.

Той разкри, че гласуването тази година няма да се случва чрез SMS-и, а чрез приложението на NOVA PLAY. Така зрителите освен да определят кой продължава в
надпреварата, ще могат да взимат и важни решения за живота на съквартирантите чрез гласуване в приложението. Нововъведенията във формата ще дадат на зрителите повече власт от всякога. Водещи на новия сезон на Big Brother ще бъдат талантливият актьор Башар Рахал и ослепителният модел Алекс Богданска.
Кой трябва да е 16-ия съквартирант - Бо, Георги или Евру?


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Влак дерайлира край Любимец
Дата: 06/10, 17:17

Обявиха 4 дни ваканция за всички ученици от 1 до 12 клас
Дата: 06/10, 17:04

Рожденното име на Дженифър Анистън е с корени до България
Дата: 06/10, 16:581 Коментар

Шешел: Сърбия се освободи сама, а без Русия България нямаше да я има
Дата: 06/10, 16:531 Коментар

Диамантената българка затвори вратата за Краснобаева: Няма път назад
Дата: 06/10, 16:50

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия