Дизайнерка на бижута направи незабравима вечерта за шеф Манчев в "Черешката"


Дата: 30/07, 21:29

Редактор: Недко Петров

Стопкадри Нова Тв

Колоритната дизайнерка на бижута Гергана Пеева и нейния приятел Котарачето направиха щура вечер в „Черешката на тортата“ на поляната до езерото край Долни Богров.

Бизнес дамата предложи на гостите гурме меню със салата от варена коприва и предястия от запечено козе сирене и ананас, поширана сьомга с ориз басмати за основно и за десерт мини палачинки.

За съжаление на домакинята обаче газта на котлона свърши бързо и се наложи сьомгата да остане във фризера, а докато приготвяше другите гозби на силния вятър Котарачето й пазеше завет, но откровено се провали в ролята на асистент с демонстрираната несръчност.

Самата Гери също потвърди, че е разочарована от неувереността и несигурността на сладкаря до нея, и не скри, че нейните представи за кулинарните му умения се разминали с реалността.

От своя страна пък шеф Манчев похвали Гери за деконструираното френско сирене и изобретателността в тези сложни за готвене условия, и призна, че се е смял до сълзи с мъжа до нея.

Малко след това времето също не бе с Гери и промени плановете й за вечеря под открито небе. Бижутерката бе принудена да премести вечерята в беседката, тъй като заваля, но след като дъждът се усили, се наложи да прибере всички в къщата.

Гери се извини на компанията, че трябва да хрупат варен ориз, тъй като не успяла да „,улови“ сьомгата, но побърза да вдигне настроението на присъстващите с турбо изненада – преоблечен като танцьорка мъж, който игра и пя от сърце за всички.

Неочаквана бе и добавката към палачинките – торта с лика на шеф Манчев, направена по специална рецепта от Котарачето, с която Пеева имаше за цел не само да трогне кулинарния гуру, но и да му се подмаже. 

Накрая пък всеки от гостите получи и бижута за спомен от дизайнерката.

В крайна сметка за своето старание, вкусните ястия и проявеното тънко чувство за хумор Гергана получи пълния сбор от 40 точки и оглави временното класиране в кулинарното риалити по Нова Тв за седмицата.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Георги Костадинов: Колективът е страхотен
Дата: 08/09, 23:27

Руски дрон се разби в Латвия
Дата: 08/09, 23:10

Димитър Главчев се похвали със снимка от връх Вихрен
Дата: 08/09, 23:03

Първата хип-хоп адаптация на класическата приказка на Луис Карол "Алиса в страната на чудесата"
Дата: 08/09, 23:00

Прогноза за времето през новата седмица
Дата: 08/09, 22:50

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия