Хороскоп за събота 12 октомври: Всяка минута контролира зодия


Дата: 11/10, 21:00

Пиксабей

Ето хороскопа от Ламята за събота: 

Овен

На Вашия любим човек днес ще се наложи, да изпълни няколко не много приятни задължения, което в значителна степен ще се отрази на неговото настроение.За съжаление - и на Вашето също, тъй като всички свои преживявания и нелицеприятни отзиви, той щедро ще споделя с Вас.

Телец

Ако в този ден почувствате в душата си хлад, бързичко си организирайте едно пребиваване пред камината. Може и да не запалите огън и даже е по- добре, да не го правите, но романтичната обстановка ще провокира многообещаващо предложение, а и горящи дърва е опасно да се оставят
 

Близнаци

Нахлупвайте шапката на Шерлок Холмс, намерете си лупа и вземете със себе си онова, което в живота Ви изпълнява ролята на доктор Уотсън. Днес Ви предстои да се заемете с разгадаване на тайни! Те може да са свързани с работата, или пък със строго лични неща, но при всички положения ще трябва да обърнете внимание и на най-малките детайли. И помнете, когато разгледате всички, може да се окаже, че отговора се намира в най-малките и най-трудните за разбиране дреболии.
 

Рак

Денят едва ли ще премине без разочарования, но за това няма кого да обвинявате. Просто се рушат илюзии, които сте поддържали дълго и старателно. В такъв ден ще е трудно да се съсредоточите върху работа, тъй като емоциите ще са твърде много, а и силни. Между другото, въпросите, нуждаещи се от внимание са твърде сериозни, така че е добре да се въоръжите със здрав разум, и да започнете да ги решавате. Остро се нуждаете от поддръжка, но я търсите не точно там, от където бихте могли да я получите. Обърнете се към по-възрастните хора: те могат да Ви дадат и мъдър съвет, и реална помощ.
 

Лъв

Вие сте много общителни и също толкова обаятелни, затова денят обещава да бъде доста щедър на нови запознанства. Само че внимание заслужават и старите връзки. Не изпускайте благоприятния момент за себе си и за хора, с които бихте искали да възобновите близките отношения. Околко обяд ще се наложи да се занимавате с доста уморителна работа, а вечерта ще почувствате, че силите Ви са на предела. Препоръчителна е спокойна почивка, а от светските мероприятия е най-добре да се откажете. Незабързана разходка може да предотврати безсъницата.
 

Дева

За Вас този ден е успешен. Ще се появят възможности да постигнете значителни професионални успехи и да докажете своето превъзходство над конкурентите, като решавате трудни въпроси и постепенно да се изкачвате по кариерната стълбица. Само че победите не Ви радват прекалено много, защото са съпроводени с трудности в отношенията с колегите. Чувствате, че ставате обект на зле скривана завист, а това не помага за постигане на емоционален комфорт. Няма да се подрежда зле този ден за Вас, и ако не се интересувате на първо място от работата, а от личния си живот. Денят обещава хармония в романтичните, семейни и приятелски отношения.
 

Везни

Да погледнете в бъдещето си - това е прекрасно, но днес Вашите амбиции прекалено много ще Ви отвличат. Погледнете към нещо, което не изисква голямо напрежение. Може и да звучи глупаво идеята, да се живее за днешния ден, но пък това се явява своеобразен ключ към щастието. Забравете за бъдещето: не сте в състояние да го предсказвате, нито пък можете да го контролирате. За сметка на това можете да контролирате почти всяка минута от настоящето. Наслаждавайте се на всяка подробност и на всяка трудност. В края на крайщата утре те ще бъдат в миналото.
 

Скорпион

Трябва да сте готови за сериозни изпитания. Денят е свързан с трудности и загуби, разваляне на деловите отношения и проблеми в общуването с близките. Всички неприятности ще Ви се струпат наведнъж, и съвсем естествено, при такива обстоятелства е трудно да се запази спокойствие. Само че Вие (както всеки друг Скорпион) няма да изпуснете да промените ситуацията към по-добро. Или поне ще се опитате.... Възможно е възстановяването на някакви отдавнашни отношения и връзки, както делови, така и лични. Може да диктувате своите условия, но не трябва да се увличате и да прекалявате - репутацията на тиранин сега съвсем не Ви е нужна!...
 

Стрелец

Понякога за вас е много лесно да се докопате до същността на някакъв проблем, ако го обсъдите с човек, който Ви е близък по дух. Затова ако сега размишлявате за нещо, свържете се с някого, на когото имате доверие, и започвайте заедно да се оправяте. В какво всъщност се състои Вашия проблем? На какви съставни части може да го разделите? Как най-добре можете да разберете, какво става? И какво може да направите за неговото решаване?
 

Козирог

На Козирозите днес звездите препоръчват, повече да работят. Или поне се опитайте да покажете толкова бурна трудова дейност, че те да изгубят желание да Ви занимават със своите проблеми. Преди всичко това се отнася най-вече за членовете на семейството – те особено активно ще се домогват до Вашето внимание.
 

Водолей

Денят е подходящ за покупки и решаване на всякакви финансови въпроси. Освен това, ще имате възможност и да увеличите своите доходи. Това ще изисква усилия, но резултатите няма да Ви разочароват. Възможни са интересни делови предложения, както и покана за работа.Отнощенията с близките Ви ще са много добри, и няма да имате проблеми. Денят е подходящ и за нови запознанства, които може да се окажат интересни и полезни. Днес може да планирате дълго пътуване или промяна на местоживеенето. Промените в живота ще Ви бъдат от полза.
 

Риби

Ще се появи възможност да сключите няколко изгодни, но за съжаление взаимно изключващи се сделки. Изберете тази, която Ви се струва по-надеждна: не трябва да рискувате без особена нужда. Денят не е лош за започване на собствена работа или инвестиция в бизнес, в които ще бъдете заедно с роднини и приятели. Неочаквано ще се появи възможност да уредите отдавнашен семейни конфликти. В личната сфера ще успявате да намерите много оригинални и изключитено ефективни решения . У околните това ще предизивика удивление и възхищение от Вашите способности.

 


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Георги се разплака, помоли се на Господ и обяви: Съжалявам, но не съм виновен
Дата: 11/10, 23:09

Облаци и дъжд на много места в събота
Дата: 11/10, 22:50

Ники Кънчев: Не мога да приема тази новина! Шокиран и вцепенен съм, стоя и плача сам
Дата: 11/10, 22:34

Кметът на Варна: Все по-често асфалтираме нощем
Дата: 11/10, 22:22

Мария Илиева за Кирил Маричков: Благодаря ти за музиката
Дата: 11/10, 22:07

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия