А1 е първият телеком в България, който предлага достъп до стрийминг платформата SkyShowtime


Дата: 14/10, 16:23


 

Абонатите на А1 ще бъдат първите в страната, които ще разполагат с достъп до стрийминг платформата SkyShowtime. Потребителите могат да я активират като една от избираемите услуги, част от техните мобилни и ТВ планове, през Моят А1.

С иновативните услуги, които развиваме и предлагаме, потребителите разполагат с достъп на едно място до цялото дигитално и ТВ съдържание, което харесват и обичат. Радваме се, че сме първият партньор на SkyShowtime в България, което ни дава възможност да предоставяме още по-богат избор на клиентите да се наслаждават на оригинални продукции, хитови филми и сериали изцяло на български език“, коментира Симеон Донев, старши директор „Маркетинг“ в А1 България.

SkyShowtime ще бъде достъпен като допълнителна възможност в мобилните планове Unlimited, в ТВ тарифите за интерактивна телевизия A1 Xplore TV и сателитна телевизия, както и в комбинираните планове за ТВ и интернет.

Освен достъп до платформата за стрийминг абонатите на телевизионни услуги от А1 ще могат да гледат и двата ТВ канала на SkyShowtime, които излъчват локализирано съдържание с премиери до три седмици след излъчването в платформата. Програмата е денонощна, а съдържанието не се прекъсва от реклами.

Христина Георгиева, главен бизнес директор, SkyShowtime, коментира: „Продължаваме да търсим нови начини да разширяваме предложенията на SkyShowtime в Централна и Източна Европа, като предоставяме на зрителите в региона най-доброто развлечение на едно място и на добра цена. Сделката с А1, която обхваща няколко държави, означава, че още повече хора ще имат възможност да се наслаждават на хитови филми и сериали и оригиналното съдържание, което е на разположение за стрийминг в SkyShowtime“.

 

Какво предстои: Хитови филми, ексклузивни сериали и оригинално местно съдържaние

Със SkyShowtime клиентите на А1 ще могат да гледат едни от най-големите филмови заглавия, нови и ексклузивни сериали и местни оригинални програми, сред които петте сезона на световния хитов сериал Yellowstone и продълженията му 1883 и 1923“, Крушата не пада по-далеч”, „Дъглас е отхвърлен“, Lioness“, „Гадни момичета“, „Патешки истории“, „Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа“, „Опенхаймер“, „Стар Трек: Дискавъри“ (1-5 сезон), „Заседнали“, „Татуировчикът на Аушвиц“, „Кралят на Тълса“ (1-2 сезон), както и предстоящите сериали Декстър: Първороден грях, Landman, „Денят на Чакала“, „Yellowjackets (3 сезон) и обширно разнообразие от филми като „Измислени приятели“, „Кунг-фу Панда 4, „Абигейл“, „Нито звук: Ден първи“, Каскадьорът“, „Back to Black” и Monkey Man”. Богатото разнообразие от детско съдържание е дублирано на български език.

Клиентите на телевизия от А1 могат да адаптират своите планове като избират и променят услугите си според наличните Select позиции в своя план. С няколко лесни стъпки в приложението Моят А1 те могат да активират желания избор в секция „Услуги Select“. Освен SkyShowtime, сред допълнителните дигитални и ТВ възможности за развлечение са и Netflix, ТВ канали HBO и Cinemax с включен достъп до MAX и спортни ТВ канали като MAX Sport и Diema Xtra.

 

А1, част от A1 Group, е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията предоставя мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет, интерактивна, цифрова, сателитна и мобилна телевизия, четири собствени спортни канала с марката MAX Sport, платежни услуги, ICT, cloud и IoT бизнес решения. През 2023 г. A1 България отчита приходи от 749,7 млн. евро, а сравнимата EBITDA e 303,7 млн. евро.

A1 Group е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 29 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем държави: Австрия, България, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония и Сърбия, а приходите на Групата за 2023 година възлизат на 5,3 милиарда евро.

Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни, онлайн разплащанията и дигиталните бизнес решения. Групата разполага със стабилен акционер в лицето на América Móvil – един от най-големите телекомуникационни доставчици в света.

 

*публикация


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Журналист: Сарафов влиза в битката за главен прокурор като осмото джудже
Дата: 14/10, 18:08

Театърът в Смолян освободи главната счетоводителка и прекрати договора с обслужваща фирма
Дата: 14/10, 18:06

От 6 до 27 градуса във вторник: Прогноза на НИМХ
Дата: 14/10, 18:00

Въздействието на новите правила на ЕС върху автомобилните превозвачи
Дата: 14/10, 18:00

Утре започват ремонтните дейности по ул. „Д-р Пискюлиев“ във Варна
Дата: 14/10, 17:55

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия