Тошко Йорданов: Колеги в парламента се напиват по време на бюджет


Дата: 14/07, 19:17

Кадър Нова

Подобно нещо взе да става очаквано, това е зловещото, разделението води до извращение, каза шефът на ПГ на ИТН Тошко Йорданов пред NOVA, коментирайки стрелбата срещу Тръмп. Цялото противопоставяне на огромни маси, води до подобни извращения, добяви той. Според него, ако се разсъждава безпристрастно, стрелбата по Тръмп, му е спечелила изборите. 

От темата за Тръмп Йорданов мина и към вътрешнополитическите проблеми и очаквано атакува ПП-ДБ. Според него ДБ били със здрав разум, а ПП били тежко самовлюбени. 

Ако има желание за излизане от политическата криза, а в самите тях ПП-ДБ има разминаване какво да правят с втория мандат, коментира той. Йорданов отново повтори тезата си за експертен кабинет, или технически, както го наричат ПП-ДБ, или програмен. 

Според него първо трябвало да се направи програма, а после да се търси експерт.

По думите на Йорданов това, което става в ДПС, са процеси с натрупване. Имало натрупано напрежение. Той обясни, че никой не очаквал това да се случи точно с ДПС. Видимо било, че групата около Делян Пеевски можела да направи нов проект. "Процесите в ДПС са си процеси в ДПС", заключи Йорданов. "Видимо има конфликт между два лагера", каза още той. 

По отношение на искането им да се правят тестовете за алкохол и наркотици на депутатите, което не беше прието, каза, че го искали, защото имало пияни депутати, когато се приемал бюджетът. "Изпитвам обусловени предположения, че има колеги, които се напиват по време на бюджет", каза още той.  И добави, че ако някой лъхал, можело да се предположи, че е подпийнал.

"Подкрепихме "Възраждане"  за еврото с ясното убеждение, че ако се стигне до там, ние ще гласуваме против", обясни още той.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Адвокатът на Вълка: "Ма, кредита от около 150 млн. лв. не е проблем на Румен Гайтански, това е проблем на банката"
Дата: 16/08, 18:43

Натали Трифонова отново прегърната Димитър от „Денсинг старс“
Дата: 16/08, 18:34

Докога? 28-годишен с тротинетка се заби в кола в Слънчев бряг
Дата: 16/08, 18:281 Коментар

Психично болен струпа полицаи и охранители в центъра на Русе, решил да се окъпе в шадравана
Дата: 16/08, 18:24

Светът загуби още една рок легенда
Дата: 16/08, 18:08

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия