Шофьори в района на Дунав мост при Русе: Няма патрулна кола, всичко е забито с камиони, термометрите в колите показват 44°


Дата: 16/08, 17:26

Булфото, архив

Задръстване се образува и се стигна до блокиране на движението в района на Дунав мост днес в горещите следобедни часове. Причината е в лошата организация на движението, предаде БНР.

Слушатели сигнализираха, че близо час са блокирани в района на граничния пункт Дунав мост и движението в източна посока към Силистра и обратно е невъзможно:

"Няма патрулна кола, всичко е забито -  кръговото, малкото кръгово, с тежкотоварни автомобили. И при тези температури - сега в колата ми показва (термометърът), че 44° е навън, тези тежкотоварни автомобили не трябва да се движат по тези пътища, но в момента 90% от "тапата" я правят те.(...)

Отвсякъде свирят леките автомобили, хората вдигат ръце, излезли са навън. Имаше едни малки деца, колата им загря, даваха им вода, последната вода. И не знам какво ще стане и с тези деца при тези температури.

Хората стоят, всички, не мърдат - накъдето и да се обърна, се вижда колона от автомобили" - това разказа един от шофьорите, а опитът показва, че причина за задръстването е навлизането на стотици леки автомобили в обхода към село Николово и така се блокира напълно движението във всички посоки.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Как се справиха шофьорите на бул. "Васил Левски" във Варна
Дата: 11/09, 16:32

Наказаха медицинска сестра, тормозила дечица в забавачка в Търговище
Дата: 11/09, 16:23

Учебен център "Клуб Трийхаус" обявява прием за следобедна занималня през учебната 2024/2025
Дата: 11/09, 16:20

PINOMM – Софтуер за фактуриране
Дата: 11/09, 16:20

Аламанов: Ако имахме нормална прокуратура, безобразията на "Възраждане" щяха да са спрени отдавна
Дата: 11/09, 16:18

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия