Учебен център "Клуб Трийхаус" обявява прием за следобедна занималня през учебната 2024/2025


Дата: 16/09, 08:00

Клуб Трийхаус обявява прием за следобедна занималня през седмицата и съботно училище на деца от 1 до 4 клас, като целта и на двете е да помагаме на децата с учебния материал, домашните и контролните работи.

Нашият преподавател-педагог е г-жа Славена Атанасова, класен ръководител във варненско училище, с дългогодишен опит в образователната система. Тя е изключително амбициозна, отговорна и търпелива. Ще следи както за подготовката на учебния материал, така и за попълване на пропуски като следи индивидуалното развитие на всяко дете. Ще предлага допълнителна работа със сборници и тестове, периодичен анализ и оценка на резултатите и ще следи за изграждане на навици при подготовката на децата за училище.

Групите ни са малки, което предразполага за по-лесния контрол от страна на преподавателя на учебния прогрес на всяко дете.

Седмична занималня:

За първи път в града отваря врати и съботна занималня, чиято цел е подготовка на домашните работи за следващата седмица под наблюдението на опитен учител-педагог. Идеята ни е децата да инвестират два пълноценни часа в събота при нас и да разполагат с остатъка от уикенда за приятни занимания със семейството:

В нашата къща разполагаме с уютни стаи за отдих и със собствен двор, обособен както за игри, така и за четене на литература на чист въздух. 

Записванията са за цял учебен срок. 

За повече информация и за запазване на място, моля обадете се на телефон: 0883303815.

В Клуб Трийхаус се провеждат и редица други занимания и работилници за деца от 6 месеца до 12 години. Тук може да следите за актуалната и програма и събития.

*публикация


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Няма да забавим нито един проект за жп транспорта, който би допринесъл за преодоляване задръстванията по границите, увери транспортният министър
Дата: 17/09, 18:35

Очевидци: Воден тигър изплува край Камчия! Те обаче му се радват
Дата: 17/09, 18:32

Дисциплинарната комисия глоби сериозно Левски и ЦСКА София
Дата: 17/09, 18:32

Магазин At My Home в Grand Mall Varna отбелязва своя първия рожден ден
Дата: 17/09, 18:30

Тийнейджърка отвори ел. табло в парк в Перник, за да си зареди телефона
Дата: 17/09, 18:22

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия