Ранен гол донесе нов успех на Спартак Варна в мач с 15 жълти картона


Дата: 16/08, 21:09

Кадър: Диема Спорт

Спартак Варна спечели с 1:0 срещу Арда в първия мач от 5-ия кръг в efbet Лига. Трите точки за "соколите" донесе Антонио Вутов в 10-ата минута. Двубоят край морето ще се запомни най-вече с 15-те жълти картона, които вдигна реферът Венцислав Митрев, предаде Гонг.бг.

И двата отбора влязоха доста активно в мача, но първи до гол стигнаха домакините. Дълго подаване на капитана Ангел Грънчов достигна до Ивей Ромееш, който намери Антонио Вутов на границата на наказателното поле. Вутов бързо се ориентира и с майсторски шут с левия крак прати топката в долния ляв ъгъл на Анатолий Господинов - 1:0.

Пред двата отбора се откриха добри шансове за гол с удари от средна дистанция, но първо Кристиан Илич не намери целта, а след това и Борислав Цонев шутира неточно. В края на първата част в рамките само на три минути реферът Венцислав Митрев показа 4 жълти картона. Няколко груби влизания вдигнаха адреналина на играчите и се наложи страстите да бъдат охладени с официални предупреждения. При едно от нарушенията халфът на "соколите" Йоан Бауренски влезе доста грубо отзад на Станислав Иванов и гостите поискаха изгонването му, но претенциите му не бяха уважени. 

Началото на второто полувреме ще се запомни с грубите грешки на двамата вратари, които обаче не бяха наказани. Най-напред в 55-ата минута Господинов подаде топката на съперник вместо на съотборник, но Филип Лесняк не можа да намери опразнената врата. Две минути по-късно Мартин Величков направи същото, а Станислав Иванов се провали в опита да го преодолее. Крилото имаше възможност и да подаде към Тонислав Йорданов, но реши сам да завърши и сбърка.  



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Иран отрече да е доставял ракети на Русия
Дата: 11/09, 17:111 Коментар

Проф. Денчев: Доган не оправда очакванията ни
Дата: 11/09, 17:07

Тръмп се оплака: Дебатът с Харис беше нагласен
Дата: 11/09, 16:502 Коментара

Ето го новия Airbus А220 на "България он ер"
Дата: 11/09, 16:411 Коментар

Кадри от бедствието в Белослав
Дата: 11/09, 16:38

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия