Асфалтират улица "Прилеп" ударно


Дата: 20/09, 09:40

Кадър ФБ, Забелязано във Варна

Започнало е асфалтиране на улица "Прилеп".

По информация на фирмата изпълнител движението в района ще бъде ограничено на в интервала между 09:00 ч. и 17:00 ч, съобщиха от пресцентъра на общината.

Ето какво съобщава кметът Благомир Коцев: 

"Обещахме на хората в Пчелина и по ул. Прилеп, че започваме ударно да асфалтираме там. Да, нужно беше да повишим тона и да се съберем всички на една маса - ВиК, фирмите, хората и Общината, за да се стигне до ясен и точен график, поемане на ангажименти и реални действия за завършване на обектите. Благодаря на хората, че излязоха и подпомогнаха това да се случи. ВиК ремонтите продължиха твърде дълго, а пустеещите обекти фрустрираха хората, които живеят и преминават от там. Пределът беше достигнат. И ето, че можело. След ВиК в момента по общинския проект влязохме и полагаме ударно временна настилка, след което продължаваме с полагането на бордюри и вървим към завършване до края на годината, включително с предвидените промени по проекта. Това са обещанията и вярвам, че ще се спазят. В противен случаи глобите по договор ще продължат.

През това време коригираме частично проекта, който наследихме, заради предвидените тесни участъци, макар и те формално да отговарят на изискванията. Нашето желание е да правим качествени и обмислени проекти, а не прибързани и недоизкусурени, както досега. Вярвам, че това ще се случи без да се налага да удължаваме сроковете. Работата в следващите дни там продъжаваме ускорено. Пътят ще е временно затворен за още два дни, с изключение за живущите. Но това е нужно, за да стане бързо. Извинявам се предварително за неудобството."


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Жена неволно опръска съседа си с воден пистолет – повдигнаха ѝ обвинение в опит за убийство
Дата: 20/09, 12:54

Боби Лазаров нахлу в студиото и заговори за геомагнитни бури
Дата: 20/09, 12:44

Шофьор блъсна 2-годишно дете в Димитровград и избяга
Дата: 20/09, 12:42

Край с голяма досада на касите на Шел, ОМВ и Лукойл
Дата: 20/09, 12:40

НОВО! Сам определяш кога и колко работиш
Дата: 20/09, 12:40

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия