В Унгария питат: Орбан ли ще е следващият?


Дата: 16/07, 09:08

Булфото

Колосален скандал в Унгария! Либерали пуснаха анкета: Орбан ли ще е идващият убит? След опита за ликвидиране на Доналд Тръмп, демократична група в Унгария провежда анкета за това по кое време ще бъде убит унгарският министър председател Виктор Орбан. Това провокира грамаден скандал. Лидерът на партията на Орбан „ФИДЕС“ Мате Кочиш обърна внимание на анкетата на страницата в обществената мрежа, цитира Кросс.

Политикът разгласява и скрийншот от групата, дружно с анкетата, в която се питат потребителите на Фейсбук дали считат, че идващото ликвидиране ще е на Орбан. Тя е известна със своите постове против Орбан и с опълчване на политика. „Незабавно и по всевъзможен начин би трябвало да предприемем дейности против всички форми на подстрекателство към принуждение и против живота“, написа водачът на ФИДЕС. Той добави: „Познаваме страхливите и подли способи на демократичните медии.

Сега те ще споделят: „Хайде, ние за нищо на света не критикувахме обявата на един уебсайт за смешки, тъй като това е просто комизъм, просто духовитост, не трябва да се взема на съществено“.

„Но тези дни отминаха. Трябва да го приемем съществено, тъй като в него няма нищо хумористично или изобретателно, изключително в светлината на опитите за нападение против Фицо и Тръмп “, безапелационен е Мате Кочиш. 

„Това са заслепени демократични злобари, които считат, че е задоволително да прикрият гнева си като смешка“, написа Кочис. „Виктор Орбан е единствено на второ място политик, на първо място татко на пет деца и дядо на шест внучета“, акцентира той и добави: „Това е един от най-популярните политици: „ Стига към този момент подстрекаване от страна на либералите, стига към този момент измама, стига към този момент нападателна ненавист!“



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Кола се заби в билборд на АМ „Тракия"
Дата: 23/08, 08:35

Арестуваха мъж от Аризона заради смъртни заплахи към Тръмп
Дата: 23/08, 08:27

Българска община иска още месец бедствено положение заради безводието
Дата: 23/08, 08:18

Времето ще е слънчево и горещо, но без кодове
Дата: 23/08, 08:08

Местата без ток във Варна и обрластта в петък
Дата: 23/08, 08:01

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия