Какво ни очаква ако изберем екскурзия до Занзибар?


Дата: 18/07, 13:16

Всеки човек, поне веднъж в живота си, трябва да се наслади на интересна и релаксираща екзотична почивка. Хубавото слънчево време и безкрайните плажове привличат вниманието на хората, затова днес ви предлагаме да прегледате офертите за екскурзии до Занзибар. Архипелагът е съставен от над 50 острова някои от които по-големи, а други съвсем малки. Атмосферата е опияняваща, понеже навсякъде се носи аромат на подправки. Белият фин пясък прави разходките край океана изключителна приятни. Лазурната вода на Индийския океан няма да ви остави безразлични, а луксозните хотелски комплекси ще се погрижат за вашето комфортно настаняване.

Какво ни очаква, ако изберем плажна екскурзия до Занзибар?

Ако сте избрали за своята екскурзия именно остров Занзибар, ще останете очаровани от неговата красота и обширни бели плажове. Туристическите компании предлагат много изгодни оферти, които включват настаняване в хубав и проверен хотелски комплекс, самолетни билети и различни допълнителни мероприятия. Освен да събирате летен на плажа, което е основно занимание на повечето туристи, тук може да се занимавате с много други интересни неща. Повечето организирани екскурзии предоставят шанс на хората да се включат в допълнителни разходки и спортни занимания. От Travelessence.eu ще споменат следните:

Освен всички допълнителни екскурзии ще намерите и достатъчно време да се насладите на тюркоазената вода и белите плажове. Тук цялата обстановка е спокойна и релаксираща. Точно това очаквате от екскурзията до остров Занзибар.

Защо да отделим ден за разходка до плажа Нунгви?

Нунгви винаги е бил притегателен център за туристите. Заобиколен от трите страни с тюркоазено кристална вода, този прекрасен плаж трябва задължително да се види. Тук спокойно може да прекарате почти един ден от своята екскурзия в Занзибар. Имате възможност да се гмуркате и да изследвате подводния свят, както и да разгледате село Нунгви. То се намира в най-северния край на остров Занзибар. Като разстояние е наоколо един час с кола от каменния град. Вижте още подобни статии в този блог.

Селото много ще ви допадне, защото е невероятно колоритно плажно място. Тук може да се разходите, за да видите как точно живеят местните жители. Посетете аквариума където има различни защитени видове. Няма как да пропуснете да се запознаете с част от местните подправки. Също така ще опитате и различни екзотични плодове. Посещението на плажа Нунгви и селото са наистина добре оползотворено време от вашата екскурзия.

Какво да сложим в багажа си за остров Занзибар?

Щом сте решили да пътувате към една толкова далечна и екзотична дестинация, е добре да сте много отговорни при приготвянето на багажа. Има някои неща, които е задължително да присъстват като козметика с висок слънцезащитен фактор поне 50+, защото там слънцето е много силно. Хора били на екскурзия на остров Занзибар съветват, да се отнесете внимателно към въпроса с комарите.

Изберете си хубав спрей против комари, машинка и таблетки за стаята. Носете си дезинфектанти под формата на гел и мокри кърпички. Препоръчително е да имате и обувки за вода, защото така ще избегнете опасността да настъпите непознат и опасен морски обитател. Благодарение на тях при отлив може да правите разходки навътре в океана. Не пропускайте слънчевите очила, шапка, леки памучни дрехи. Благодарение на споменатите артикули ще се чувствате много по-комфортно по време на престоя си на острова. Вижте повече информация тук.

 

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



На 31 август рожден ден има Любослав Пенев
Дата: 31/08, 03:00

4 месеца затвор за мъжа, снимал под полата на посетителка на Британския музей
Дата: 31/08, 02:00

1 септември: Празник събира хората с електрически тротинетки във Варна
Дата: 31/08, 01:50

Безлов: МВР не може да реши изборите
Дата: 31/08, 01:40

Григор Димитров е осминафиналист на US Open
Дата: 31/08, 01:20

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия