Меги Димчева разкри защо приключи с телевизията


Дата: 19/07, 12:04

Редактор: Недко Петров

Стопкадри бТВ

Меги Димчева обяви защо е решила да напусне телевизията, след като дълги години бе една от водещите на „Търси се“.

Аз се намерих много преди края на предаването и може би затова дойде и края на предаването, защото усетих в мен порив към промяна и към нещо ново, което искам да случа в живота си. Човек никога не се намира, винаги има с какво да изненада себе си и накъде да дълбае в себе си. Моето голямо чудо в този случай е, че аз се осмелих да застана на пътя на промяната и да я случа, заяви в „Преди обед“ тя. 

Телевизията обаче не си е отишла от мен и мисля, че това никога няма да си отиде. Надявам се да намеря нов път към нея, но животът тече доста динамично и сега имам много идеи, които искам да релизирам, добави Димчева.

Последната призна, че спеткакъла-катарзис „Чудесата в нас“, който създаде, й доставя неповторими емоции.

Тя получавам някаква смелост и увереност в това, което прави и се чувствала силна.

Много държа да се получи обстановката между приятели и затова аз примерно призовавам публиката да се хване за ръце, да се прегърнат и да се погледнат в очите, и така се получава голяма близост между тях. Всеки път като гледам кадри от премиерата, буквално се вълнувам и настръхвам. Получих много любов, което за мен е най-важното, каза още Меги.

Тя разкри, че на 26 юли „Чудесата в нас“ ще бъде в Бургас и ще се случи на открито небе под звездите заедно с певеца Борис Илиев и актьорите Албена Павлова Емил Марков.

Албена и Емил за мен за символи и вдъхновения на голямата любов, а аз на това много държа, да няма роли. Аз това, което говоря в спектакъл, е това, което усещам и никой не ми е написал думите. Албена и Емо също ще бъдат по техния си начин. Искам да покажат любовта в другото измерение, не на страстта, не на влюбването, не толкова на нежността, а онази любов, в която символ са две ръце, които никога не се пускат, каквото и да се случи, и в загубите, и в щастливите моменти те си стоят здраво свързани. За мен това семейство е наистина символ точно на тази безусловна любов и искам да я покажа пред публиката, добави по бТВ Меги Димчева.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Продължава регистрацията на партиите за изборите
Дата: 03/09, 07:05

„ЛИНА“ отвори две манипулационни в град Добрич и още една в град Варна
Дата: 03/09, 07:00

Без ток във Варна на 3 септември остават...
Дата: 03/09, 06:001 Коментар

Премиум обслужване и специални отстъпки за потребителите на А1 с новата услуга „VIP клиент”
Дата: 03/09, 05:50

Учителят в гастроентерологията у нас говори
Дата: 03/09, 05:30

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия