Кои криптовалути, различни от Биткойн и Етериум, си заслужава да следите през 2024 г.


Дата: 25/09, 19:10

Криптовалутният пазар показва силни признаци на възстановяване, като  Биткойн достигна почти $64,000 и 5.69% ръст за седмица, докато Ethereum се търгува на $2,620 с впечатляващите 12.6% увеличение. 

Индексът Fear & Greed е достигнал 53 пункта, отбелязвайки ръст от близо 20 пункта. Това показва нарастващо доверие сред инвеститорите. 

Решението на Федералния резерв на САЩ да намали лихвените проценти с 50 базисни пункта допълнително стимулира пазара, оказвайки значително влияние върху глобалната крипто индустрия. На този фон, проекти като Pepe Unchained привличат все повече внимание с иновативните си концепции и силен потенциал за растеж.

Купете Pepe Unchained

 

Какви са пазарните настроения в момента?

Текущите пазарни настроения в криптосферата са предимно оптимистични. Намаляването на лихвените проценти от FED създава благоприятна среда за рискови активи, включително криптовалути. Това се отразява не само на водещите криптовалути, но и на алткойните.

Solana, например, отбелязва впечатляващ ръст от 14%, достигайки цена от близо $150. Cardano също не изостава, с 14% увеличение и цена от $0.3818. Тези резултати показват, че инвеститорите са готови да търсят възможности извън Bitcoin и Ethereum.

Повишаването на индекса Fear & Greed до 53 пункта е ясен индикатор за нарастващото доверие на пазара. Това предполага, че инвеститорите са по-склонни да поемат рискове и да изследват нови проекти с потенциал за висока възвръщаемост.

 

Кои са най-добрите алтернативи на Биткойн и Етериум в момента?

Докато Bitcoin и Ethereum остават доминиращи сили на пазара, няколко алтернативни проекта привличат вниманието на инвеститорите с иновативни концепции и силен потенциал за растеж. Ето три обещаващи алтернативи:

 

1. Pepe Unchained

Pepe Unchained се откроява като един от най-обещаващите нови проекти в крипто пространството. Със своя иновативен подход към меме токените и Layer 2 технологията, проектът цели да революционизира начина, по който взаимодействаме с дигиталните активи. 

Впечатляващите стейкинг награди от 139% и над 15 милиона долара, събрани в предпродажбата, демонстрират силен интерес от инвеститорите. Готовият за пускане блокчейн след ICO създава солидна основа за бъдещ растеж и развитие.

Купете Pepe Unchained

Потенциал: 9.5/10

 

2. Crypto All-Stars

Crypto All-Stars предлага уникален подход към меме токените и стейкинга, привличайки вниманието на инвеститорите с иновативната си концепция за MemeVault. Този проект има потенциала да трансформира начина, по който взаимодействаме с популярни меме токени, предоставяйки възможности за пасивен доход и диверсификация на портфолиото. 

Crypto All-Stars демонстрира голям потенциал за растеж, като предлага впечатляващите 936% стейкинг награди. А резултатът? Над $1,5 милиона събрани средства в предпродажбата.

Купете Crypto All-Stars

Потенциал: 8.5/10

 

3. Render

Render показва стабилен растеж и потенциал за бъдещо развитие, фокусирайки се върху децентрализирано рендиране на графика. Проектът вече е демонстрирал впечатляващ ръст от 290% от началото на годината, с допълнителни 27% увеличение на седмична база. 

Тази динамика привлича вниманието на инвеститори и професионалисти в сферата на компютърната графика, позиционирайки Render като потенциален лидер в своята ниша.

 

 

Потенциал: 8/10

 

*публикация


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Ройтерс: Русия тайно произвежда в Китай военни дронове, твърдят източници от разузнаването
Дата: 25/09, 19:19

Дали банкера е левскар, предположиха в „Сделка или не“
Дата: 25/09, 19:13

Пускат пътнически ферибот между Бургас и Истанбул
Дата: 25/09, 19:10

Кои криптовалути, различни от Биткойн и Етериум, си заслужава да следите през 2024 г.
Дата: 25/09, 19:10

Как да изберем хубав ресторант с градина в София? 
Дата: 25/09, 19:10

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия