На първия учебен ден Коцев призна: И на мен ми е първа учебна година като кмет


Дата: 16/09, 12:16

Кадър Община Варна

В първия учебен ден, кметът на Варна, Благомир Коцев се обърна публично към учениците на Варна, предаде Варна 24. Минути преди да бие първият звънец за новата учебна година, в профила си, кметът написа:

"Днес започва новата учебна година. Знам това чувство на трепет и съмнение - дали ще се справя с уроците, дали ще бъда приет от другите, дали ще си намеря добри приятели.

В този ден, скъпи ученици, искам да споделя с вас, че и на мен ми е първи учебен ден и първа учебна година като кмет. И аз като вас имам много уроци да науча. Някои вече научих. Първият е, че за да успееш, не трябва да разчиташ на лесния път в живота, че той често е измамен, а когато стане трудно, да положиш още повече усилия. Вторият е, че сам, без подкрепа, приятели, учители, не можеш да успееш. Затова бъдете толерантни и съпричастни към другия. Даже и да е различен. Третият е, че не трябва да се страхуваме. Каквото и да става, ние трябва да вярваме в себе си, в нашите мечти, в нашите сили и да си позволяваме да излизаме от зоната си на комфорт - така израстваме. Поставяйте границите на знанията си под съмнение и смело минавайте отвъд тези граници, за да бъдете лидери на прогреса! Уважавайте родителите и учителите, винаги пазете Варна и България в сърцата си!

На добър час! И честит първи учебен ден!

P.S. Искам да благодаря на учителите и родителите, които полагат усилия за това нашите деца да бъдат шампиони в науката, изкуствата, спорта, но още повече за това да бъдат добри хора и стойностни личности. Това е най-важното за да имаме здраво и устойчиво общество и да се развиваме."


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Магазин At My Home в Grand Mall Varna отбелязва своя първия рожден ден
Дата: 19/09, 02:30

Проблемите с простатата не са присъда
Дата: 19/09, 02:20

Ноле: "Благодаря на моя домакин и партньор по караоке, Григор Димитров"
Дата: 19/09, 02:00

Интер и Манчестър Сити завършиха 0:0
Дата: 19/09, 01:30

Германия няма да замрази износа на оръжие за Израел
Дата: 19/09, 01:20

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия