От утре пускат парното в София


Дата: 20/10, 13:38

Снимка Pixabay
 
От утре (21.10.2024 г., понеделник) поетапно ще започне пускането на парното в София, съобщиха от столичната Топлофикация. Първо ще бъдат топлозахранени училища, детски градини и здравни заведения, а след това и административните и жилищни сгради, пише frognews.bg.
 

От топлофикационното дружеството припомнят на своите клиенти да отворят на максимална степен вентилите на радиаторите си, за да не се налага допълнително обезвъздушаване на отоплителните тела след пускане на отоплението, както и да проверят електронните си уреди за дялово разпределение.

 

В случай, че дисплеят им е угаснал, клиентите трябва незабавно да потърсят съдействие от обслужващата ги фирма – топлинен счетоводител.

 

Важно е преди пускането на отоплението клиентите да приключат всички ремонти и да запълнят източените инсталации. Отоплението няма да бъде включено в сградите, в които вътрешната отоплителна инсталация не е запълнена, защото това означава, че в някое жилище ремонтът все още не е приключил, се посочва в съобщението на столичното топлофикационно дружество.

 

"Топлофикация София" ЕАД дава възможност на клиентите, които поради някакви причини желаят включване на отоплението в сградата на по-късен етап, да подадат в обслужващия ги топлорайон заявление и подписано решение от общото събрание на етажната собственост.

 

Допълнителна информация във връзка с началото на отоплителния сезон клиентите могат да получат на телефон 0 700 11 111, както и на дигиталните информационни канали на дружеството


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Изпаднал от катафалка покойник предизвика смут на пътя, погребално бюро се извини
Дата: 20/10, 22:221 Коментар

Зрителите бесни на "Пееш или лъжеш" заради избора на Надя Казакова за финалист
Дата: 20/10, 22:10

Рекордно ниска активност на изборите във Варна
Дата: 20/10, 21:55

Иван за участничка в "Пееш или лъжеш": Може да вади зъб на Рачков или да му лекува хемороидите
Дата: 20/10, 21:51

Осъденият кмет на Войнягово гледа към следващите избори
Дата: 20/10, 21:47

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия