Илиан Илиев: Очаквам да се представим достойно срещу Апоел


Дата: 25/07, 09:10

Снимка Сайт на Черно море 

Треньорът на "моряците" каза какво очаква от тях при завръщането им на европейския терен. 

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев говори преди първия сблъсък на варненци от втория предварителен кръг на Лигата на конференциите с израелския Апоел (Беер Шева).

По принцип „моряците“ трябваше да гостуват в първата среща, но заради военните действия в страната мачът ще се проведе в Ловеч тази вечер от 20 часа.

„Най-важното е, че след толкова години се връщаме в Европа и с нетърпение очакваме първия съдийски сигнал. Срещаме един много добър отбор, който е традиционен участник в европейските турнири. В силното първенство на Израел станаха трети, което говори, че имат качество и ние се уверихме в това, като ги гледахме. Но и ние направихме добър шампионат, напуснаха ни някои основни хора, но мисля, че имаме момчета, които могат да влязат, за да се представим достойно.

Според това, което изиграхме в първия мач с ЦСКА 1948, мисля, че бяхме по-свежи и игрово по-добре. За съжаление, в други мачове победихме, но сега не успяхме. Европейските турнири са друго нещо. Това са два мача. Трябва да изиграем изключително внимателно двубоя и те го знаят, имаме доста опитни хора.

Дано да няма много вълнения, да сме по-спокойни. Със сигурност, при някои момчета, които, може би, не са играли в турнирите, със сигурност има някаква тръпки. Дано всичко мине наред.

Това, че няма да играем на техния стадион, където почти всеки мач се пълни, е предимство. Но пък така, като играем на този стадион (бел.ред. Ловеч), я няма тази преса от публиката към тях. Така че, може да е предимство, може и да не е толкова”, заяви Илиев, пише Sportal.bg.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Мицотакис обеща увеличение на пенсиите и минималната работна заплата
Дата: 08/09, 02:00

34 гола в 9 мача в турнира Лига на нациите
Дата: 08/09, 01:42

Чарлз Трети отбелязва втората годишнина от възкачването на престола
Дата: 08/09, 01:30

Сатурн ще е най-близо до Земята в неделя
Дата: 08/09, 01:00

Най-тънкият сгъваем смартфон в света HONOR Magic V3 е наличен за предварителни поръчки от А1
Дата: 08/09, 01:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия