Защо да изберем практичната септична яма?


Дата: 25/07, 10:38

За да решите лесно проблема с отпадните води, предлагаме да помислите за инсталиране на удобна септична яма. Тези инсталации са се доказали във времето, като изключително практични и функционални. Не е сложно да бъдат монтирани в близост до вашата къща и да се свържат с външната канализация. Това е най-разумният метод, ако жилището е в по-отдалечен район и нямате достъп до централната ВиК мрежа. Ако системата е монтирана правилно няма да излъчва никакви неприятни миризми и не би навредила на зоната, в която се намира.

Как работи добре инсталираната септична яма?

Във всяка къща се извършват стандартни битове действия, чрез които се отделя отпадна вода и други замърсявания. Ако имотът, който притежавате, е извън града, вероятно сте помислили за изграждане на практична външна канализация. Тя трябва да бъде свързана със септична яма, в която ще се съхраняват отпадните води. Щом попаднат там те се разделят на течни и твърди нечистотии и започва естественият процес по тяхното филтриране.

Твърдите частици остават на дъното, а отгоре се утаява течността. Благодарение на специално монтираните перфорирани PVC тръби, след известен период тя се отвежда в околната почва. Това е един напълно екологичен процес, който е утвърден във времето и е доказал своето удобство. Твърдите замърсявания се утаяват на дъното на съоръжението. След известен период от време могат да се разградят още, но в даден момент следва да бъдат изгребани.

За целта отново викате специалистите, които са инсталирали пречиствателното съоръжение. Неговата правилна поддръжка ви гарантира дълъг период на експлоатация без никакви проблеми. Не бива да допускате контейнерът да се препълни и да не го изчистите, понеже това ще доведе до преливане и сериозна авария.

Какви са предимствата на подобни изкопни съоръжения?

Неслучайно септичните ями са толкова популярни и са използвани от дълги години. Те са достатъчно надеждни и водоустойчиви. Това е важно, за да нямат достъп подпочвените води до изолираните и съхранявани замърсявания. Монтажът на контейнера не е прекалено сложен, особено като изберете добри ВиК специалисти. Правилно проектираната и инсталирана септична яма, няма да излъчва никакви неприятни миризми около вашия дом. Тези съоръжения са лесни за поддръжка, икономични са и на разумни цени. Ще останете доволни от удобната на практична пречиствателна станция, която ви позволява да обитавате имота си и да се наслаждавате на спокойствието. Разгледайте още на тема строеж и монтаж тук.

Какви правила се следват при монтажа?

Всеки собственик на къща извън града се интересува от етапите свързани с инсталирането на новата септична яма. Ето защо специалистите от Qmi.bg ще ви предложат нужната информация:

Тръбите, които ще извеждат замърсените води от къщата също се свързват със септичната яма. Инсталацията трябва да е професионално направена, за да работи безотказно и дълго. Хубаво е да изберете фирма с опит. Работниците ще се постараят бързо и компетентно да направят проекта за вашата септична яма.

Подобни специалисти имат опит в монтажа на такъв тип съоръжения, което е гаранция за всеки потребител, че ще остане доволен от услугата. Съветваме ви да се съобразите с капацитета на пречиствателното съоръжение. По този начин ще проследите и редовното му почистване.  Важно е да спазвате правилата за експлоатация на септичната яма и тя ще ви бъде полезна години наред.

 

* публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Мицотакис обеща увеличение на пенсиите и минималната работна заплата
Дата: 08/09, 02:00

34 гола в 9 мача в турнира Лига на нациите
Дата: 08/09, 01:42

Чарлз Трети отбелязва втората годишнина от възкачването на престола
Дата: 08/09, 01:30

Сатурн ще е най-близо до Земята в неделя
Дата: 08/09, 01:00

Най-тънкият сгъваем смартфон в света HONOR Magic V3 е наличен за предварителни поръчки от А1
Дата: 08/09, 01:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия