Илиан Илиев: Можехме да решим мача


Дата: 25/07, 22:21

Стопкадър Диема Спорт

Наставникът на "моряците" съжалява, че не са победили израелците.

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев изрази своето мнение след равенството 0:0 с израелския Апоел Беер Шева в Ловеч в мач от Лигата на конференциите. 

"Влязохме респектирани от противника и това се видя в първите 15-20 минути. След това имаше моменти, в които играта беше равностойна. През второто полувреме направихме промени, като трябваше да задържим топката в предни позиции. Дори можехме да решим мача в наша полза," започна пред Диема Спорт Илиев, цитиран и от gong.bg.

Треньорът подчерта важността на европейския опит на Апоел Беер Шева и как това е оказало влияние на играта на неговия отбор. "След толкова години в Европа и тази неизвестност на какво ниво сме, когато се срещнем с отбор, който играе всяка година в Европа, това ни кара да бъдем по-предпазливи. През второто полувреме малко се освободихме и имахме повече резерви в креативен план."

"Успяхме да използвахме тези пространства, които оставяше отбора на Беер Шева. Мисля, че те нямаха толкова чисти ситуации като нашите."

Въпреки че е доволен от умната игра на своите футболисти, Илиев подчерта, че е необходимо да се повиши креативността в реванша. "Не исках да сме толкова предпазливи. Реваншът ще бъде в кавички на наш терен и трябва да повишим креативността си. В такива равностойни мачове една ситуация може да реши всичко."

Илиев подчерта необходимостта от по-смела игра. "Футболистите приеха по-дълбоко това да сме резервирани и прагматични, и затова реагирахме през второто полувреме. Не можем само да чакаме реванша."



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 



Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Мицотакис обеща увеличение на пенсиите и минималната работна заплата
Дата: 08/09, 02:00

34 гола в 9 мача в турнира Лига на нациите
Дата: 08/09, 01:42

Чарлз Трети отбелязва втората годишнина от възкачването на престола
Дата: 08/09, 01:30

Сатурн ще е най-близо до Земята в неделя
Дата: 08/09, 01:00

Най-тънкият сгъваем смартфон в света HONOR Magic V3 е наличен за предварителни поръчки от А1
Дата: 08/09, 01:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия