Пеевски: Радев да се смири и да не рискува съдбата на пленените моряци


Дата: 27/09, 18:08

Булфото

Смелата хуманитарна мисия на евродепутата от ДПС Елена Йончева за спасяването на похитените български моряци от кораба "Галакси Лийдър” - капитанът и старши помощник-капитанът Любомир Чанев и Данаил Веселинов, които са в плен на хутите от ноември м.г., заедно с още 17 моряци, вместо респект и адмирации бе провокирана от Радев. Това заяви Делян Пеевски, председател на ДПС и на парламентарната група на ДПС, съобщиха от пресцентъра на партията, предаде БТА. 

„За пореден път Радев се опитва да яха проблеми и теми, които му се струват ПР-привлекателни. За неговото си его. И ако не беше толкова опасно, за тези, за чиято съдба той и неговият екип не правят нищо вече 11 месеца, щеше да е много жалко. Да остави Елена да изпълнява мисията си. Тя знае какво прави. А той да се смири и да не пробутва на обществото семпли сценарии на фалшив спасител. След неговите изяви и ПР-сценки има или трагедии, или фарс“, посочва Пеевски. 

„Не е забравено какво се случи на Граф Игнатиево след рекламния му полет, а отговорните за трагедията още са си на местата, заради натиск от негова страна, да запазят постовете си“, смята Делян Пеевски. 

Елена Йончева предприе пътуване до Йемен, за да се види с капитана и старши помощник-капитана на кораба Любомир Чанев и Данаил Веселинов. Тя съобщи, че е успяла да се види с двамата българи.

„Най-важната крачка е направена – да има диалог. Важното е, че се чуваме с властите в Сана. Фактът, че българка успя да стигне до моряците в Йемен, означава, че има път за тях. И нашите аргументи могат да бъдат чути“, коментира евродепутатът Елена Йончева. 


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Старт на предизборната кампания: 19 партии и 9 коалиции влизат в битка
Дата: 27/09, 20:09

Пуснаха под парична гаранция шофьора, убил в катастрофа пешеходци в Бургас
Дата: 27/09, 20:01

Безплатни консултации с детски невролог в София на 5-ти октомври 2024 г.
Дата: 27/09, 20:00

Външният министър за предложението на Орбан: България няма нужда от посредници
Дата: 27/09, 19:45

CINELAND® завръща IMAX изживяването® в „CINELAND GRAND MALL“ - Варна
Дата: 27/09, 19:30

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия