"Баш Майстора" с нов търговски център във Варна


Дата: 26/09, 23:10

По случай 25 години от създаването си, на 27 септември (Петък), фирма “Баш Майстора” отваря своя трети магазин в морската столица, разположен на ул. "Атанас Москов" №17, в района на Западната промишлена зона, до кръговото под METRO и “Бизнес парка”.

На територията на комплекса е позиционирана двуетажна модерна сграда с просторна търговска част от над 1000 кв.м., сервизно пространство, административни офиси и допълнителни складови помещения с площ от над 2000 кв. м., паркинг с  35+ паркоместа и три зарядни станции за електрически автомобили.

Търговски център "Баш Майстора" ще осигури повече от 30 нови работни места. Екип от 10 продавач-консултанти ще се грижи за качественото обслужване на посетителите като ще се предлагат над 20 000 продукта намясто.

В стремежа си към устойчиво развитие, "Баш Майстора" планира инсталирането на около 250 kW фотоволтаични панели на покрива на търговския център, които ще заменят голяма част от използваното електричество със зелена енергия. Освен това, фирмата ще използва електронни етикети във всички свои обекти с цел намаляване на въглеродния отпечатък и опазване на околната среда.

На своите клиенти фирмата предлага гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване, транспорт на закупени стоки в рамките на града и региона, покупки на изплащане и удължена гаранция.

До края на месеца се очаква да бъде преместен и сервизния център на фирмата, където работи екип от техници с дългогодишен опит в поддръжката и ремонтните дейности на специализирана строителна и градинска техника на световноизвестни марки.

За да отпразнуват новия си обект от “Баш Майстора” са подготвили специални предложения за всички посетители на търговския център в рамките на 10 дни от датата на откриването, а за първите 300 ще има и специални подаръци.

Празненството по откриването ще се проведе на 26 септември с празнична програма, организирана от собствениците като на събитието ще присъстват партньори, близки, приятели и служители на фирмата.

Работното време на новооткрития търговски център се очаква да бъде от 08:00 до 18:00 часа, през делничните дни и от 08:00 до 16:00 часа в Събота.

Точен адрес и инструкции как да стигнете до новия търговски център в град Варна може да намерите тук.

За информация относно текущи промоции, новини и отстъпки може да последвате “Баш Майстора” във Facebook - https://www.facebook.com/bashmaistora.bg/

 

За магазини “Баш Майстора”:

Фирма “Баш Майстора” ООД е лидер с над 25 години опит в продажбите на специализирана строителна и градинска техника, крепежни елементи и кофражно оборудване. Към днешна дата бизнеса разполага с два физически магазина на ул. “Струга” №23, сервизен център, голяма складова база в Западна промишлена зона в град Варна и онлайн магазин на адрес bashmaistora.bg, обслужващ клиенти от цялата страна и предлагащ над 70 000 продукта. В края на септември 2024 фирмата открива и своя нов голям търговски център в града на ул. “Атанас Москов” №17. 

 

*публикация


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Камала Харис: Подкрепата ми за украинския народ е непоклатима
Дата: 27/09, 00:50

Безплатни консултации с детски невролог в София на 5-ти октомври 2024 г.
Дата: 27/09, 00:50

Байдън обяви още 2,4 млрд. долара военна помощ за Украйна
Дата: 27/09, 00:30

27 септември 1822 г.: Розетският камък е разчетен
Дата: 27/09, 00:10

Депутати от "Възраждане" и "Има такъв народ" остават в пленарна зала, при изключено осветление до полунощ
Дата: 26/09, 23:521 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия