Мъж без книжка и с крадена кола по чудо не помете хора на тротоар


Дата: 20/09, 08:55

Редактор: Недко Петров

Стопкадри Нова Тв

Неправоспособен водач с крадена кола и с промили алкохол в кръвта по чудо не помете хора на тротоар в старозагорското село Шейново.

Мъжът се качва в колата, вдига скорост и след като губи контрол над нея, навлиза в тротоар, и възрастни хора са изкарали късмет, че не са пометени и не са блъснати.

Тази сцена се разиграва на 17 септември и е заснета от охранителни камери.

След като 30-годишният мъж навлиза с автомобила в  пешеходна зона, там е 85-годишната баба Ана, която казва, че Бог й помогнал да оцелее.

Прибирайки се от Казанлък, минавам по тази пешеходна пътека в градината. Имах една позната, която ми каза да се видим, и аз спрях за може би за минута, две, разкри за Нова Тв Ана.

Докато разговаряме с нея, благодарение на това, че не бяхме по средата на пешеходната пътека, бяхме просто на бордюра, и в това време говорейки, чуваме силен трясък. Като бомба гръмна нещо, обръщаме се, ужас. Извикахме и изпитах неописуем страх, допълни тя.

Колата се движеше срещу нас и благодарение на това, че приятелката ми ме дръпна, аз паднах на асфалта, тя падна върху мен, и дотам. След това дойдоха хора, помогнаха ни, станахме, но страхът остана и смятам, че този човек заслужава да бъде там, където му е мястото. Днес съм аз, утре може някое дете да блъсне. Може би е болен и може би не е виновен, но трябва властите да вземат мерки, да го закарат там, където му е мястото и да го лекуват, каза още Ана.

Това, което го преживях, за цял живот ще ми остане. Той нищо не каза, той обикаляше около колата си само. Секретарката на кметството дойде, донесе ни столче, донесе ми водичка, бях много обгрижена. В един момент, когато така са посъвзех, му казах: Защо бе, кой ви даде на вас книжка? А той ми каза: Аз нямам книжка. Попитах го, ако ме убие, какво ще прави. Вика ми: Ще отида в затвора и толкова, призна баба Ана.

Междувременно причинителят на инцидента е призован в прокуратурата и му е определена парична гаранция. Ако не я плати, ще бъде задържан.

За него кметът на селото каза, че майка му не го иска вкъщи и често се лекува в клиники.

Най-редовно си е искал и цигари от хората, но до момента не е създавал проблеми.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Новата учебна година започна с жесток побой над ученик на спирка в Стара Загора
Дата: 20/09, 11:20

Ромина Тасевска с разкритие пред Бети: Тази жена държи над тон и половина храна в дома си
Дата: 20/09, 11:19

Коцев и местната власт се скараха заради "Градски транспорт"! Кметът демонстративно напусна съвместен брифинг
Дата: 20/09, 11:16

Секретна акция на ДАНС: В България откриха едно от най-скъпите вещества на планетата, получено при направата на Атомната бомба в САЩ
Дата: 20/09, 11:14

Стилияна показа на Дочев в БТВ как да си върти китката
Дата: 20/09, 11:06

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия