Световният ден на бирата отново е тук - къде да открием отстъпка от 25% на избрани бири?


Дата: 04/08, 10:09

Вече 17-а поредна година в първия петък на август почитателите на златната кехлибарена напитка по света отбелязват най-пивкия празник - Световния ден на бирата.

Всичко започва през 2007 г. в един бар в Санта Круз, Калифорния, където група бирени ентусиасти решават да положат началото на един празник, който да обедини всички любители на това питие. Останалото е история, придружена с бурни наздравици за великолепната идея, а днес тя вече се отбелязва в повече от 80 държави по света.

 

България също е една от страните, отбелязващи Световния ден на бирата, но тук е времето да си признаем нещо - като нация уважаваме тази напитка и имаме традиции в както в производството, така и в консумацията. И както се казва - всеки ден за нас е празник, когато в любима компания се наслаждаваме на утоляващата бирена наслада, било то у дома по време на семейно събиране, в парка, на морето или в планината.

 

И все пак празникът си е празник и тази година Световният ден бирата може да бъде отбелязан повече от подобаващо, благодарение на Lidl и тяхната специална отстъпка от 25% на избрани бирени предложения. От 1 до 4 август веригата ще зарадва всички любители на пивото с купон за намаление в приложението за отстъпки Lidl Plus. Отстъпката важи за някои от най-любимите собствени марки на Lidl за клиентите, като Perlenbacher Gold в опаковка от 6 бири по 500 мл на цена 5,99 лв. вместо 7,99 лв. или мексиканската бира с превъзходен лек вкус Camaro намалена на 1,86 лв. за брой. Но изненадите от ритейлъра по случай Световния ден на бирата не приключват до тук - от 1 до 4 август всички потребители могат да открият и избрани чипсове с 25% отстъпка, с които да направят насладата от бирения вкус още по-вълнуващ и запомнящ се.

 

Ако търсите допълнителни идеи, с които да обогатите предстоящия бирен празник, ето и няколко идеи. Организирайте домашно бирено парти, в което заедно с гостите да дегустирате различни вкусове бира. Така ще имате възможност да опитате нови и непознати за вас предложения от целия свят, с което може да откриете следващото ви предпочитано кехлибарено питие. Още една идея, която лесно може да осъществите, е да посетите пивоварна, включително и крафт такава - така ще можете да научите повече за производствения процес и да проследите стъпките по създаването на бирената напитка.

 

Каквото и да изберете, не пропускайте да разгледате намалените бирени предложения в седмичната брошура на Lidl и не забравяйте да консумирате умерено и отговорно. Отбележете Световния ден на бирата така, както най му отива - с близките хора и пълни до горе добре изстудени халби. Честит празник и наздраве!

 

*публикация


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



НОВО! Сам определяш кога и колко работиш
Дата: 20/09, 02:20

Един убит след атака с хладно оръжие в Ротердам
Дата: 20/09, 02:00

Магазин At My Home в Grand Mall Varna отбелязва своя първия рожден ден
Дата: 20/09, 02:00

Представителството на Ливан: Експлозивите са били вградени преди да пристигнат у нас
Дата: 20/09, 01:47

Федералният резерв понижи сериозно водещата си лихва
Дата: 20/09, 01:30

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия