Тета Хийлинг и пътят към най-добрата ни същност


Дата: 01/08, 11:43

Докато на запад самоусъвършенстването и лечението чрез методи, различни от медикаментозното лечение и постоянното, макар и често ненужно, упорство и лишения са започнали да отстъпват пред алтернативите, то у нас тепърва навлизат иновативните подходи, които разчитат на самите нас. Защото в ума ни се крие сила, за която малцина от нас знаят, както ни разкрива ThetaVibes.

Създаденият от Ваяна Стайбъл подход на тета медитация и достигане до състоянието на тета вълна – онази, която ни води към най-истинската ни същност – датира още от 1995 г., но тепърва предстои да бъде преоткрит и у нас. Точно това предлага ThetaVibes. Метод на психично лечение и достигане до духовно развитие, който разчита на енергията, скрита у самите нас и лесно достъпна с подходящите методи. Тази техника ни свързва с подсъзнанието и оттам ни насочва към усещането за истинска любов, за любовта на Вселената и универсалната енергия.

Именно с тази стратегия тета лечителите задават правилните въпроси, откриват същността на проблемите и предизвикват старите ви вярвания, които ви възпират. След това ви насочват към новите и полезни емоции, към навиците, изграждащи успех, и към съществуване, надхвърлящо ограниченията.

Тета хийлинг и свободата на ума

В същността на съвременното тета лечение се крие свободата на ума. От ограниченията и оковите на негативните емоции, на страха и зависимостите, разочарованието и гнева. Защото всички онези препятствия, които сме смятали за непреодолими, идват от миналото ни. От начина, по който са ни научили да живеем и да мислим.

Но свободата на ума ни позволява да ги надхвърлим и да постигнем нещо далеч по-велико. Нещо, което досега не са очаквали от нас и което самите ние не сме очаквали от себе си. Истинското освобождение идва, когато разкъсаме оковите на старото си аз и надхвърлим границите, които сме определили за възможни.

Тета лечение по метода на Ваяна Стайбъл, което набляга на медитация, визуализация и техники за самоусъвършенстване и духовно развитие е пътят към истинската свобода, разказват от ThetaVibes.

Диана Дочева, холистичният терапевт и мотивационен треньор, който е в основата на проекта, помага на хората да преодолеят не само грешните си убеждения, но също и тревожността, страховете и безпокойството си. Тя ги подкрепя по пътя към справянето с депресията и емоционалните кризи, с чувството за безизходица и огорчението. ThetaVibes може да ви напътства по път, по който с минимални усилия можете да се свържете с истинската си същност и да постигнете всичко онова, за което мечтаете.

Защото силата на тета хийлинг помага за хармония и благодат, за здраве и бизнес развитие, за по-добри финансови успехи, повече смелост и самочувствие, енергия и красота. Този метод напътства хората, тръгнали по пътя му, към истинската любов, доброто здраве и хармонията в живота. Която идва и от самите нас, и от здравословните отношения с близките ни.

ThetaVibes обещава да помогне с проблемите, които ви пречат да развивате истинската си същност, които ви ограничават и пречат да сте това, което можете да бъдете. И това, което наистина заслужавате.

 

*публикация


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



На 20 септември имен ден имат 7 твърди български имена
Дата: 20/09, 09:54

Флиртове в „Бягство към победата 2” за малко да да провалят шоуто на БТВ
Дата: 20/09, 09:51

Мъж преби и осакати жена пред очите на децата им, задържан е едва три дни по-късно
Дата: 20/09, 09:441 Коментар

Асфалтират улица "Прилеп" ударно
Дата: 20/09, 09:401 Коментар

Варненец: Винаги съм се чудил защо нещо вечер чатка в трафопоста на Св. Св Константин и Елена и сега вече го разбрах
Дата: 20/09, 09:36

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия