Каква е основната функция на дренажа около къщата?


Дата: 05/08, 15:23

Почти всички вили и къщи, които се намират извън големите градове, трябва да имат професионално изграден дренаж. Правилното функциониране на тази система е от изключително значение за това, да обитавате имота си комфортно и безопасно. Както знаете водата и влагата могат постепенно да разрушат дори основите на една къща и тя да бъде компрометирана. Също така при тяхното наличие се появява мухъл и плесен, достатъчно опасни за човешкото здраве. Погрижете се вашата вила да бъде обезопасена по най-добрия начин, чрез правилно проектирана и изградена отводнителна система.

За какво служи дренажът на къщата?

Този специален и високо ефективен способ, който е част от външното ВиК, е важен елемент от инфраструктурата на имота. Благодарение на него влагата и водата няма как да достигнат до сградата и да нанесат сериозни поражения. Основната функция на системата се свързва с това, че извежда влагата и водата, които могат да бъдат от подпочвени води или от валежи далеч от имота. Важно е дренажът да бъде проектиран и изпълнен от специализирана фирма, която има опит в поставянето на външна канализация, септични ями и други изкопни дейности.

При монтирането на това специално отводняване е от значение, да се вземат предвид различни фактори. Това е видът на почвата, наклонът, наличието в близост до имота на подпочвени води и други. Ако работниците се съобразят с всички тези условности, много по-ефективно ще изпълнят проекта, от който зависи къщата да е обезопасена. Не пропускайте да изградите дренаж, преди да започнете да използвате вилата, защото той е важен за комфорта на семейството в дългосрочен план.

Как е правилно да бъде изградена дренажната система?

Като собственик на къща, вероятно се интересувате от всички етапи, свързани с изграждането на нейната инфраструктура. Това е причината днес от Qmi.bg да ви запознаят с начина, по който се прави професионален дренаж на къща. Ето и малко подробности за отделните стъпки:

Ако използвате професионална компания, която е позната сред клиентите и разполага с компетентни служители, ще останете максимално доволни от услугата. Разгледайте и тази категория тук.

Кои са основните видове, от които ще избираме?

Има няколко типа системи, които се използват при направата на дренаж на къща. Обикновено вие като собственик заедно със специалистите, които монтират тръбите, ще изберете кой вариант е най-правилния в случая. Тук ще ви представим няколко популярни и често използвани системи:

При избор на подходяща система ви съветваме да се доверите на специалистите, които ще изберат най-подходящата.

 

*публикация


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



На 20 септември рожден ден има президентът на КНСБ Пламен Димитров
Дата: 20/09, 03:00

НОВО! Сам определяш кога и колко работиш
Дата: 20/09, 02:20

Един убит след атака с хладно оръжие в Ротердам
Дата: 20/09, 02:00

Магазин At My Home в Grand Mall Varna отбелязва своя първия рожден ден
Дата: 20/09, 02:00

Представителството на Ливан: Експлозивите са били вградени преди да пристигнат у нас
Дата: 20/09, 01:47

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия