Как да направим впечатляваща Хелоуин украса?


Дата: 05/08, 15:29

Има различни празници, които се отбелязват по оригинален и нетрадиционен начин. Един от тях, който набра популярност, въпреки че не е български, е Хелоуин. През нощта, когато се празнува, децата се преобличат като различни герои, правят пакости и събират лакомства. Възрастните също организират партита, на които са маскирани, а помещенията изобилстват с декорации за Хелоуин. Ако ви предстои да правите парти през тази година, е добре да разгледате многобройните и красиви аксесоари, които се предлагат в търговската мрежа. С тяхна помощ ще изненадате приятно своите гости и ще се забавлявате в духа на този празник.

Защо е важно украсата да е по-богата?

Ако някога сте участвали в парти за Хелоуин знаете, че се търси автентична визия, която е свързана със страховити духове и различни страшни същества. Хората се маскират, помещенията изобилстват от разнообразни декоративни елементи, които кореспондират с идеята на празника. Ето защо е важно да предвидите подходящи декорации, за да създадете настроение на своите гости.

Колкото повече оригинални елементи присъстват, толкова по-истинска и забавна ще бъде атмосферата. Помислете и за това костюмът и маските, които ще използвате, да са достатъчно реалистични, защото идеята е да изплашите всички и да се забавлявате много на парното. Ще ви препоръчаме да направите списък с различни декорации, защото те ще ви помогнат да не пропуснете нещо важно и да оформите пространството възможно най-естетично. Много често украсата и декорациите, които се използват за различни празници, са тези които създават първоначалното настроение у хората.

Освен стаята, където ще бъде партито, е добре красиви Хелоуин декорации да присъстват в коридора, по стълбището, на верандата и пред входната врата. Както знаете на този празник децата обикалят съседските къщи за лакомства и е важно още с пристигането си, те да усетят, че вие също празнувате и сте се подготвили подобаващо.

Какви декорации е хубаво да изберем?

Ако не сте сигурни, какво точно да купите, за да украсите и да се маскирате подходящо, от магазин MOVI.BG ще дадат няколко идеи:

Важно е по време на Хелоуин всички да са в добро настроение и украсата, която сте използвали да бъде достатъчно богата и атрактивна. Лесно ще поръчате нещата онлайн, защото именно при този тип търговци откривате най-голямо разнообразие от красиви атрибути, свързани с Хелоуин..

Защо фенерите тиква са традиционна украса?

Произходът на този празник се свързва с келтите още от преди хиляди години. Много отдавна дори е бил забранен поради факта, че се е свързвал изцяло с различни демонични привидения. В днешно време хората са превърнали Хелоуин в повод да се забавляват и да украсяват домовете си с различни красиви и тематични предмети. Вероятно всеки се сеща за оригиналната тиква хелоуин, която сега може да бъде поръчана като украса за празника онлайн. Фенерът от тиква е използван от преди много години, като хората са издълбавали вътрешността, след което се поставяли свещ. Вече не е нужно да купувате цяла тиква, след като има достатъчно красиво изработени готови фенери.

Хората са избрали тиквите, защото те имат кръгла форма, традиционен зеленчук за сезона са и могат да пресъздадат лик на човек. Интересно е, че фенерите тиква не само плашат хората, които преминават покрай вашата къща, но също така символизират празника и гостоприемството. Препоръчваме да изберете украса от фенери тиква, която да поставите в близост до входната врата, но и такава за помещенията. Колкото по-богато декорирате жилището, толкова по-оригинална атмосфера ще постигнете.

Къде да разположим декоративните тикви?

Както вече споменахме тази украса е традиционна за празника на Вси светии и е добре да присъства на повече места в интериора и екстериора. Предлагаме да поръчате фенери в тази форма, които да сложите около входното пространство, вътре в стаите, по стълбището и в коридора. Различните декорации под формата на тиква ще създадат настроение на гостите и ще допълнят украсата, която сте избрали за Хелоуин. Този вид фенери са много симпатични и спокойно могат да се използват и в други моменти от ежедневието, а не само на партито. Вижте повече тук.


*публикация


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



НОВО! Сам определяш кога и колко работиш
Дата: 20/09, 02:20

Един убит след атака с хладно оръжие в Ротердам
Дата: 20/09, 02:00

Магазин At My Home в Grand Mall Varna отбелязва своя първия рожден ден
Дата: 20/09, 02:00

Представителството на Ливан: Експлозивите са били вградени преди да пристигнат у нас
Дата: 20/09, 01:47

Федералният резерв понижи сериозно водещата си лихва
Дата: 20/09, 01:30

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия