Хороскоп за петък 20 септември: Да не се забърква със скандали зодия


Дата: 19/09, 21:00

Пиксабей

Ето хороскопа от Ламята:

Овен

Време е да разпуснете и да си отпочинете, но, разбира се, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от желание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.

Телец

Днес ще Ви бъде неприятно да разговарята на някаква тема, но Вашия любим човек непрекъснато ще я повдига. Единственият изход от ситуацията е, да го помолите да не говори за това , макар поне едно денонощие. Той трябва да Ви разбере и да се замисли за Вашето състояние. Ако не го направи, ще бъде тъжно.
 

Близнаци

Струва Ви се, че можете да постигнете всяка поставена цел, но за съжаление този оптимизъм е лишен от основания. Бъдете готови за поява на пречки по Вашия път , и не разчитайте, че късмета ще бъде с Вас през целия ден. Ако разчитате на собствените си сили, ще избегнете напразните илюзии и горчивите разочарования. Лесно се разбирате с връстниците си, но с представителите на другите поколения не винаги намирате общ език. Ако сте влюбени, ще изпитате удоволствие от общуването, само ако отложите обсъждането на сериозните въпроси, касаещи общото бъдеще. Обръщайте внимание на малките радости и търсете източник на позитивни емоции във всичко, което Ви заобикаля.
 

Рак

Днес предстои да вземете някакво отговорно решение, което в значителна степен ще повлияе на благополучието на Вашия любим човек, независимо дали искате това или не. Затова преди да кажете окончателната си дума по този въпрос, още двадесет пъти претеглете всички „за” и „против”.
 

Лъв

Днес ще бъдете източник на най-безумните идеи. Решенията Ви за решаване на проблемите с Вашия любим човек или някакви други проблеми, ще са толкова оригинални, че на Вашият най- близък човек понякога ще му става страшно. Впрочем, той може да гледа от Вас и скоро да стане същия...
 

Дева

Днес би трябвало да изграждате своя модел на поведение на базата на това, какво чете Вашия любим човек, какъв род литература го интересува и с какви категории мисли. Затова преди да се решите на каквото и да било действие, поогледайте книгите в библиотеката му...
 

Везни

Днес цялото зло ще се окаже съсредоточено не в детайлите, а във финалните щрихи. Да се приближите до финалната линия, съвсем не е същото, като да го пресечеш. Съсредоточете се на този факт, за да можете да осмислите дори и най-малките детайли. Не работите във вакум и влиянието, което Ви оказват другите хора, не е задължително да бъде продуктивно. Уединете се, за да може всичко да приключи. Всичко, което Ви е необходимо, за да можете окончателно да сложите точка, е стая и няколко часа.
 

Скорпион

На Скорпионите ще се наложи да положат не малко усилия, за да избегнат неприятостите и силните преживявания. Денят се оказва много напрегнат и неспокоен а и на практика ще възникват ситуации, изискващи от Вас и бързо вземане на решения, и незабавната им реализация в живота. Трудно ще бъде за тези, от чието внимание се нуждаят семейните работи. Интересите на близките Ви ще са противоречиви и да помирите тези, които са се оказали от различни страни на барикадата, ще бъде практически невъзможно Не е изключено неочаквано и много силно романтично увлечение. Скорпионите днес ще се влюбват мълниеносно и безогледно
 

Стрелец

Вашата вродена емоционалност малко се е понижила, отстъпвайки място на такива качества като любопитство, мобилност и възприемчивост. Настройвайки се на съответната вълна, ще сте в състояние да усвоите всякаква информация, та дори да сте я чули само един път. В същото време нараства вероятността за принудително пътуване, но да съжалявате, че сте го предприели, почти няма вероятност. Времето е прекрасно за обучение. Ако например Ви се налага да напишете реферат по труден , нееднозначен и нов за Вас въпрос, започнете работата в търсене на виртуални материали за него в Мрежата
 

Козирог

Позволете на любопитството да ръководи Вашите решения. Възможно е в крайна сметка да се окажете на много интересно място. Сега нямате ясно избран път, по който трябва да вървите и затова се отърсете от своята привична рутина и тръгнете срещу приключенията. Дори и да имате само един свободен час, посветете го на изследване на нови територии. Това може да бъде даже нов ресторант или магазин. Вижте, какво става в света. Това ще Ви помогне да измислите някои нови идеи, отнасящи се до Вашата работа или до бъдещо пътуване.
 

Водолей

През този ден ще бъдете прекалено чувствителни. Постарайте се да попадате пред очите на колкото се може по-малко хора, и за нищо не света не влизайте в спорове. Няма да е във Ваша полза...
 

Риби

Денят е неблагоприятен за изясняване на отношения и правене на скандали с възпитателна цел. През днешния ден е по-добре да претърпите, стискайки зъби, или обливайки възглавницата със сълзи. Всички опити да промените нещо, само ще задълбочат създалата се ситуация.

 


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Един убит след атака с хладно оръжие в Ротердам
Дата: 20/09, 02:00

Магазин At My Home в Grand Mall Varna отбелязва своя първия рожден ден
Дата: 20/09, 02:00

Представителството на Ливан: Експлозивите са били вградени преди да пристигнат у нас
Дата: 20/09, 01:47

Федералният резерв понижи сериозно водещата си лихва
Дата: 20/09, 01:30

Британският министър на външните работи призовава за незабавно прекратяване на огъня между Израел и „Хизбула“
Дата: 20/09, 01:021 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия