Мениджърка на Prada загина нелепо в Неапол, след като статуя падна върху нея


Дата: 19/09, 21:39

Кадър: Youtube, uol

Спиращо сърцето видео записва ужасяващия момент, в който статуя пада от сграда в Неапол и удря главата на млада мениджърка на Prada, като я събаря на земята и я убива на място, докато вцепененият ѝ приятел вика за помощ.

Кадри от камери за наблюдение показват 30-годишната Киара Джаконис да се разхожда из сърцето на Неапол в неделя с гаджето си. И двамата носели куфари на път за летището, когато статуята внезапно се стоварила върху младата жена. Монументът ударил Джаконис директно по главата и я съборил на земята, съобщава "Телеграф".

Нейният приятел, 29-годишният Ливио Русо, започнал да крещи: „Киара, Киара“. След това той коленичи до безжизненото ѝ тяло, викайки на италиански: „О, Боже мой!“.

Видеото показва как паникьосаният Русо преобърнал приятелката си по гръб и крещял за помощ. Съсипаният Русо продължил да плаче и да вика за помощ, като накрая вдигнаа ръката си във въздуха, опитвайки се да привлече вниманието на хората, които минават по-надолу по улицата.

В края на клипа може да се види друг мъж, който се притичал на помощ към Русо, поставяйки ръка на гърба му, докато гледа надолу към безжизненото тяло на Джаконис на тротоара.

Джаконис, родом от северния град Падуа, е работела мечтаната си работа като мениджър на луксозната модна къща Prada, съобщават италианските медии. Според нейния профил в LinkedIn тя управлява 15 магазина в региона Франция-Монако-Белгия, където отговаряла по пускането на нови продукти и проучване на пазара.

">http://


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Магазин At My Home в Grand Mall Varna отбелязва своя първия рожден ден
Дата: 20/09, 02:00

Представителството на Ливан: Експлозивите са били вградени преди да пристигнат у нас
Дата: 20/09, 01:47

Федералният резерв понижи сериозно водещата си лихва
Дата: 20/09, 01:30

Британският министър на външните работи призовава за незабавно прекратяване на огъня между Израел и „Хизбула“
Дата: 20/09, 01:021 Коментар

Облаци и до 24 градуса в петък
Дата: 20/09, 00:40

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия