Тейлър Суифт и Кейти Пери са големите победители на MTV


Дата: 12/09, 22:52

кадър: Нова нюз

В Ню Йорк се състоя церемонията по раздаването на видео наградите на MTV. Американската изпълнителка Тейлър Суифт триумфира за трета поредна година в основната категория за клипа към песента Fortnight, която изпълнява заедно с рапъра Пост Малоун.  Така тя  стана петкратен носител на наградата на MTV в тази категория, като преди това спечели през 2015, 2019, 2022 и 2023 г.

„Работата е там, че това видео изглежда много тъжно докато го гледате, но всъщност беше най-забавният клип, правен някога, нещо, което винаги ще помня. Всеки път когато завършвах дубъла  казвах – изрежете това. Всеки път чувах някой да аплодира  от другия край на студиото,  в което снимахме. И този човек беше гаджето ми Травис”, каза Суифт.

Певицата излезе втори път на сцената, тъй като беше призната и за „Изпълнителка на годината”. „Благодаря на почитателите си. Благодаря ви за всичко, което направихте и факта, че това е награда, гласувана вас ме кара да я оценявам още повече. А  ако сте над 18 години, моля, регистрирайте се, за да гласувате за нещо друго, което е много важно – президентските избори. Обичам ви всички толкова много, благодаря ви за този момент”, споделя Суифт.

За „Песен на годината“ беше избрана Espresso, изпълнена от американската певица Сабрина Карпентър. „Никога не съм печелила такава награда, това е наистина специално. Първите хора, на които искам да благодаря, са почитателите ми. Просто искам да ви кажа, че вие ​​сте причината да правя това, което обичам, но и причината да можем да се забавляваме толкова много и да споделяме музика един с друг. Чувствам се толкова благодарна, че имам наистина най-добрите почитатели в света. Може и да ви прозвучи смешно, но ви обичам”, коментира Карпентър.

Кейти Пери беше отличена с наградата „Авангард“ (Video Vanguard), приз, с който се отличават артисти, оказали силно влияние върху музикалната видео индустрия. Певицата получи статуетката от съпруга й Орланод Блум.

„Благодаря много на MTV, че повярваха в моята странност от първия ден и че помогнаха на артистите да разширят световете си отвъд една песен“, каза Пери, допълва Нова тв. 

Видеомузикалните награди на MTV са учредени от музикалния телевизионен канал през 1984 г., като впоследствие се превръщат в едно от най-престижните отличия в музикалната видеоиндустрия.

Тазгодишното награждаване се проведе в Ю Би Ес арина в Лонг Айлънд, Ню Йорк. По традиция на носителите на наградата се връчват статуетки под формата на астронавт в скафандър със знаме с логото на телевизионния канал.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Адв. Велислав Величков: Този Висш съдебен съвет се очертава като вечен
Дата: 18/09, 02:00

Иран определи експлозиите на пейджъри в Ливан като терористично нападение
Дата: 18/09, 01:30

19-годишен вратар на Унион (Берлин) загуби крака си
Дата: 18/09, 01:14

Ливърпул победи Милан с 3:1 насред "Сан Сиро"
Дата: 18/09, 01:00

Магазин At My Home в Grand Mall Varna отбелязва своя първия рожден ден
Дата: 18/09, 01:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия