ДПС на Доган сигнализираха за оказан натиск


Дата: 20/09, 14:19

Снимка: Булфото

От ДПС, които останаха лоялни към Доган, заявиха, че се увеличават случаите на безпрецедентен натиск и репресии върху техни симпатизанти чрез използване на държавните институции за всяване на страх и психоза.

Депутатът Тимур Халилов съобщи за нови акции от днес, като посочи, че зад тях стои Делян Пеевски. "След като вчера бе задържан председателят на общинския предизборен щаб на ДПС в Кърджали Ахмед Моллахасан, който заяви категорична позиция срещу натиска и репресиите, прилагани от Делян Пеевски, днес се извършва обиск в община Минерални бани и в дома на дългогодишния кмет на общината господин Мюмюн Скендер, който ясно заяви, че няма да подкрепи Делян Пеевски. Още един сигнал, десетки служители на общинска администрация в Кърджали бяха освободени от длъжност".

Съпредседателят на ДПС Джевдет Чакъров допълни, че това е репресия за въздействие върху предизборната кампания, допълва БНР.

"Ние не казваме, че не трябва да се спазва законът, напротив, законът трябва да бъде равен за всички. Върховенството на закона трябва да бъде задължение към всеки един от нас като гражданин, но в тази ситуация повече от видно е, че това е предизборна бухалка за създаване на психоза и за натиск”, добави Чакъров.

Депутатът каза, че това е недопустимо. “Обръщаме се и да се направи преглед така ли трябва да протича една предизборна ситуация. Само след няколко дена ние ще бъдем в предизборна вече кампания. Това е недопустимо за страна-членка на ЕСи на НАТО”, допълни съпредседателят на ДПС.

 


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Ръководство за покупка на добра холна секция
Дата: 20/09, 16:16

Торнадо в България, а силата на Природата се насочва към тази част
Дата: 20/09, 16:13

Председателят на общинския съвет отвърна на кмета на Варна за „черния списък“ със съветници
Дата: 20/09, 16:12

Раду или Ангел? Зрители вкараха и етнически елемент в спора
Дата: 20/09, 15:59

Връщат в магазините легендарна марка шоколадчета, спряна през 1990 година
Дата: 20/09, 15:48

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия